Vilka utmaningar är unika för bröllopsbutiker Fotografi?

Eftersom ett bröllop dag kan vara den viktigaste och mest minnesvärda händelse av livet, fånga dagen i bild utgör en unik utmaning för bröllopsfotografer. Jämfört med naturfotografering eller andra fotografiska strävan är felmarginalen med brudkläder fotografi mycket lägre. Bröllop fotografer får bara en chans att fånga minnen till bruden och brudgummen stora dag, trots några miljömässiga hinder, till exempel dåligt väder, eller situationella hinder, t. ex. brister kamerautrustning.

Modern dagar brud fotografering har ett särskilt fokus på att fånga alla aspekter av parets bröllopsdag, även före, under och efter ceremonin. En brud fotografi skjuta kan börja så tidigt som bruden börjar förberedelserna för bröllopet, och har bruden i olika stadier av hår, smink och klänning. En unik utmaning för bröllop fotografering i detta tidiga skede är att kunna fånga bruden i en smickrande och intima sätt som inte stör sina förberedelser bröllopsdag. Bruden kan kräva mycket fysiskt utrymme just nu, och fotografen bör avhålla sig från extrema närbilder. Också vid denna tidpunkt kan brudtärnorna och familjemedlemmar att hjälpa bruden med sina förberedelser, och skott skisserande den tärnorna gå till brudens klänning eller smycken är populära fotomöjligheter.

När paret har kommit till en kyrka eller annan ceremoni plats, är fotograf inför utmaningen att fånga bilder under ceremonin på ett sätt som inte stör tjänsten. Bröllop fotografer ofta är tillåtet att placera sig i närheten av par medan de deklamera sina löften för ett par snabba skott. Professionella brudkläder fotografi kräver en unik närhet till par, och därför gäster som också vill även ta bilder kan försöka att få samma närhet. För att undvika ett "foto Scrum," gäster kan ställas i början av ceremonin att avstå från att ta bilder till dess att tjänsten har upphört.

Efter ceremonin har bröllopsfotograf ett utmärkt tillfälle att fånga bilder av bruden och brudgummen med sina nära och kära när de lämnar platsen. Foton som har den bruden och brudgummen att tacka och ta till sig deras gäster är en populär och ikoniska foto op. Vid denna tid, är par och deras skötare frigjorda ta ställde porträtt kontra uppriktig bilder och fotografen får ett närmare samarbete med dem för att avgöra vilka typer av utgör de skulle föredra.

På grund av framsteg i digitalkameror som har gjort fotografi effektivare och billigare, fler och fler människor arbetar brud fotografi som frilans eller på heltid yrke. Att hålla konkurrenskraftiga priser är en annan unik utmaning för brud fotografi, som är långväga förberedelser, för att undvika schemakrockar. I en tid av Internet, den mest populära reklamartikel för en brud fotograf är en webbplats med de bästa bröllopet porträtt från olika ceremonier, som används med par tillstånd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.