Vilka olika typer av handelsfartyg finansiering?

Merchant finansiering är en mekanism som används av företagare för att nå framsteg finansiering för sina företag. Det är särskilt lämpligt för handlare som är verksamma inom detalj-eller serviceinriktade branscher, såsom kläder och möbler operatörer lagra, restaurangägarna och livsmedelskedjor. Dessa företag behöver ofta stora mängder kontanter på framsidan så att de kan köpa lager och leveranser. Flera olika typer av handelsfartyg bidrag finns tillgängliga för att hjälpa företag säkra affärer medel. Några av de vanligaste typerna är kontanter förskott, lån företag och linjer verksamhet i kredit.

En köpman förskott fungerar oftast genom att tillåta ett företag att sälja sina framtida försäljning kreditkort i utbyte mot en klumpsumma av kontanter att det omedelbart kan investera i verksamheten. Denna typ av finansiering krävs det normalt att verksamheten för att nå en viss grov kreditkort försäljning dollar belopp varje månad. För att berättiga till en köpman förskott, ett företag vanligtvis behöver lämna in en ansökan, inklusive kort kund kreditköp uttalanden till handlaren finansiering långivaren. Baserat på ansökan och bokslut fastställer långivaren då hur mycket pengar det kommer att ge företaget. När handlarens kunder att betala med kreditkort, en liten del av försäljningen är riktad till att återbetala förskott.

Som en allmän regel, inte diktera de flesta handlare finansiering företag inte hur medlen kan användas. Dessutom är näringsidkare inte skyldig att fasta ersättningar, vilket gör denna typ av finansiering bekväm. Normalt kan långivarna ge förskott snabbt, ofta inom så lite som sju arbetsdagar. När du väljer en långivare bör handlarna vara försiktig eftersom många långivare ut höga premier på de pengar de förväg. Vissa handlare kanske kan få bättre totala finansieringen genom att ta ett lån eller kredit.

Ett företag lån är ett annat sätt för handlarna att finansiera inköp. Som ett vanligt lån krävs det att låntagaren betala tillbaka lånet inom ett visst datum och vid en viss ränta. Baserat på en kreditanalys av låntagaren, en bank eller annan långivare vanligen ställer lånet och belopp ränta samt återbetalning planen. Företagslån kan användas för en mängd funktioner, exempelvis att upp rörelsekapital brister, att få nya affärslägen, starta nya affärsområden, eller lansera en helt ny verksamhet.

Merchant finansiering kan också erhållas genom att få ett företag kredit från en bank eller annan utlåning. En kredit kan en handlare att få tillgång till ett visst belopp som helst. Beloppet anges vanligtvis av det långivande institutet baserad på säljarens tidigare intäkter samt förväntade årliga kassaflöde. De flesta företag använder linjer eller kredit för att täcka behov på kort sikt, till exempel köpa säsongsbetonade inventering eller beläggningen brist kassaflöde.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.