Vilka är de olika typerna av Salon utrustning?

Det är ingen tvekan om att skönhet är big business. På en global skala, konsumenter från alla samhällsskikt frikostigt spenderar stora summor på salong produkter och tjänster för att förbättra sitt utseende. I själva verket tycks det vara en inneboende tro på människor som snygg motsvara en bättre ekonomisk och social ställning. För att tillgodose behovet av att vara ganska måste salong ägare kunna leverera många olika typer av salongen utrustning för sin kundkrets. Naturligtvis beror den särskilda utrustning som behövs på vilken typ av salongen.

Generellt sett anläggningar som omfattas av en bred kategori skönhetssalonger erbjuder ett brett utbud av tjänster, vilket kräver att det behövs många olika typer av salongen utrustning. Hårstyling tjänster, till exempel, oftast börjar med att tvätta kundens hår medan han eller hon sitter i ett tillbakalutat schampo stol som ger vadderade stöd för nacken. Kunden sätts sedan ledsagas till ett vridbart salong stol, vars höjd kan justeras för att säkerställa korrekt placering för en frisyr. En handhållen fön kan användas för att avsluta stil eller, om hår rullar används, en stol torktumlare får användas i stället. Andra delar av salongen utrustning som ofta används av frisörer omfatta curling trollstavar, strykjärn och crimpers hår.

nagelsalonger kräver mycket olika typer av utrustning. Det är mest anmärkningsvärt är manikyr bord, som är liten nog för att manikyrister att nå över för att arbeta på kundens händer bekvämt. Tabellen är vanligtvis utrustad med en justerbar lampa och en låda där för att hålla grundläggande manikyr leveranser. Andra typer av utrustning som är vanliga i en nagelsalong omfatta airbrush maskiner och ultraviolett torktumlare spik.

solariesalonger vanligtvis har den minsta salongen utrustning i fråga om antal, men de är också det dyraste. Beroende på storleken av salongen, kan det vara allt från ett till ett dussin eller fler solarier. Dessa bäddar liknar kapslar där kunden ligger på ett härdat yta och sedan drar locket ner över dem. Vanligtvis finns det en speciell kudde som att stötta nacken och huvudet så att ansiktet att sola samtidigt som kroppen. Andra typer av garvning enheter kräver att kunden stå i en monter-liknande apparater.

Spa-typ salonger använder en mängd utrustning som är avsedd att främja avslappning. Specialiserad bord, sängar och stolar för att bekvämt tillämpa kropp massage och ansiktsbehandlingar är vanligast i denna miljö. Ytterligare verktyg för handeln inkluderar ansiktet ångfartyg, anordningar microdermabrasion, baljor hydroterapi, och bastu.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.