Hur väljer jag det bästa jobbet Marketing Management?

skillnad från en post-level marketing position kan en marknadsföringsgrupp jobberbjudande oberoende till fullo utöva olika marknadsstrategier. Medan vissa marknadschef positioner medföra en övervakande roll att övervaka personalen, andra kräver chefen att arbeta mer självständigt och hantera marknadsföring och reklam för en viss produkt eller tjänst inom en organisation. Att välja det bästa jobbet marknadsföringsgrupp för dig är ett personligt beslut bästa baserat på vad du värdesätter mest i en karriär.

För de flesta människor är lönen en hög prioritet bland de saker som de värdet i ett jobb, men bör hänsyn också tas till andra faktorer som har direkt samband med lön, såsom hälsa fördelar. Till exempel, medan en marknadsföringsgrupp jobb skulle kunna erbjuda en högre lön än andra potentiella lägen kan det kosta mer i längden om det inte också erbjuda den anställde en heltäckande plan. En annan faktor som bör beaktas vid lön är antalet timmar i genomsnitt, att marknadsföringschef förväntas arbeta. Även marknadsföring positioner som betalar per timme anses ofta vara lägre betalda jämfört med dem som en årslön, cirka tjänstemännens kräva att arbetstagaren skall arbeta många kvällar och helger, som kan lägga till upp till okompenserade övertid.

För många människor kan särskilt föräldrar, ett flexibelt schema vara en viktig faktor i valet ett jobb marknadsföringsgrupp framför en annan. Av denna anledning, en marknadsposition som betalar något mindre än en annan kan vara mer önskvärt om den ger flexibel arbetstid. Förutom flexibilitet i tidtabellerna, kan graden av självständighet i arbetsrelaterade beslutsfattande varierar också från en marknadsföringsgrupp för anställning till en annan. Till exempel en person som föredrar att arbeta självständigt skulle kunna underlätta ett läge med begränsad tillsyn mot ett läge som kräver att arbetstagaren skall leda ett marknadsföringsteam eller förlita sig på godkännande av en marknadschef för att genomföra marknadsplaner.

Marknadsföring drar ofta proffs med en passion för kreativitet, på grund av originalitet som går till marknadsföring design, copywriting och strategisk planering. Kan dock positioner inom marknadsföring förvaltning varierar i grad av kreativitet de medför. Till exempel skulle en marknadsföringsgrupp jobb med regeringen tillåter sannolikt mindre utrymme för att experimentera med nya marknadsföringskoncept jämfört med en med en start-marknadsföring företag som har bränt sig som nyskapande och banbrytande. Den produkt eller tjänst som främjas bör också beaktas vid val av en marknadsposition framför en annan. En marknadsföringsgrupp arbete inom en bransch som den anställde är obekant med kan ge en utmaning men slutligen skall unfulfilling om han eller hon inte har något intresse i sina produkter, tjänster och målgrupp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.