Hur väljer jag de bästa E-handel företag?

Du bör överväga flera faktorer när vi väljer de bästa e-handel företag. Som med alla återförsäljare kan du överväga, prissättning och kundservice är faktorer som du bör ta i beaktande. Men det finns många saker du bör tänka på som är unika för onlinebokhandlare. Till exempel måste du ta fraktkostnader, säkerhet och navigering på webbplatsen hänsyn till innan man köper.

Till skillnad från mer konventionella butiker, e-handel företag kräver ofta att du betalar för frakten av dina varor eller produkter. I många fall kommer större och dyrare objekt motiverar en lägre relativ fraktkostnaden, så butiken runt på olika platser för att se vad deras politik är. Kostnader kan också bestämmas genom vilket bud används och var du befinner dig. Om du köper från e-handel företag som ligger utanför ditt land eller region, kan detta leda extra frakten.

Webbplatsens säkerhet bör också övervägas vid köp från e-handel företag. I de flesta fall kommer servern att kryptera din personliga information när du skriver det i att göra ditt inköp. Detta innebär att ingen från det egentliga kommer att läsa dina kreditkortsuppgifter för att det är allt utförts på elektronisk väg. De flesta platser kommer att ha ett sigill på deras hemsida eller på den sidan som du kan få dig att köpa. Om du inte ser någon information om säkerhet, skriver butiken för att ta reda på vad deras politik är eller gå vidare till en annan webbplats.

navigering på webbplatsen är en annan faktor när du handlar online. Väl utformade webbplatser där ingenting säljs har produkter och tjänster prydligt organiserade baserat på kategori eller andra utmärkelser. Även om de produkter som säljs på en något tung eller oorganiserade webbplatsen kan vara lika bra som de som säljs på bättre utformade webbplatser kommer de flesta konsumenter inte tid att leta efter dem om de inte är lätt tillgängliga. Det beror på vad du personligen villig att hantera.

För att hitta online-återförsäljare lättare, kan du starta genom att besöka webbplatserna för dina favoritbutiker. De flesta stora kedja återförsäljare erbjuder nu online shopping alternativ, så att du kan dra nytta av online shopping bekvämlighet samtidigt göra affärer med ett namn du känner och litar på. Detta tar mycket av gissningsleken från online shopping.

När du handlar med en återförsäljare som du inte är bekant med, hålla ytterligare några saker i åtanke. Kolla deras Better Business Bureau betyg för att vara säker alla klagomål har lösts. Ta reda på deras återvändande om ett objekt inte är i samma skick du förväntade dig att det ligger i, och läs på om deras sekretesspolicy för att vara säker din e-postadress, telefonnummer och adress inte kommer att säljas till tredje part.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.