Vad är en Mentorskap Service?

Ett mentorskap tjänst kan hänvisa till en mängd olika saker. Universitet och högskolor, till exempel kan erbjuda handledning för att studenter som antingen har särskilda krav, eller som planerar att satsa på ett särskilt yrke. Lärare kan få hjälp av speciella mentorprogram som par nya lärare med erfarna för att hjälpa nya lärare vara mer effektiva i klassrummet och lösa eventuella problem. Människor utbildning för att bli äktenskap och terapeuter familj ofta ihop med mentorer eller helt credentialed yrkesutövare för att fylla sina arbetstid krav.

inom industri och näringsliv, en handledning tjänst kan hänvisa till en professionell byrå som ger råd till en verksamhet som är början, eller som genomgår olika övergångar. Ofta en enda person eller en grupp från näringslivet möter med en professionell rådgivare, eller entreprenör som fungerar som ett bollplank för idéer, ger råd och hjälper företaget komma med nya idéer som kan bidra till att förbättra företaget. Det finns flera företag som kallar sig ett mentorskap tjänst eller erbjuda mentorskap tjänst mot en avgift.

Under andra omständigheter kan nya företagare eller utvecklare kan dra nytta av en mängd kostnadsfria mentorskap tjänst möjligheter. Till exempel många professionella pensionärer arbetar hårt för att erbjuda råd om finansiering, juridiska frågor, företagens frågor och driva företag för att människor som är nya på jobbet. Du kanske kan hitta sådana tjänster genom frivilliga organ i din kommun, eller du kan kontakta American Association of pensionärer (AARP) att se om de föra en förteckning över sådana tjänster i samhället. En annan källa till ofta gratis mentorskap tjänsten genom handel, fackföreningar och branschorganisationer. Människor ny till en viss näringsverksamhet kan vara bra att kontakta dessa organisationer för att se om de kan ha individuell handledning finns.

Ibland när du försöker lära sig att konkurrera på ett nytt område, eller läsa mer om hur ditt företag fungerar, kan du be folk om de skulle mentor dig. Till exempel, om du studerar för att arbeta som en professionell författare, finns det inte något fel med att be en annan författare du vet vem som är framgångsrik på ledningsnivå dig. De kan säga nej: goda råd är att sikta lågt istället för högt. Räkna inte med Stephen King till mentor om du har en "idé" för en skräck roman. Å andra sidan, om ni läser ett verk av en författare i flera publikationer dig respekt, det är bra att kontakta den personen och frågat om de skulle vara villiga att vardagligen mentor dig.

Ett annat sätt som en handledning tjänst kan arbete genom att erbjuda professionell rådgivning till anställda i ett företag för att hjälpa personer längre sin karriär. Organisatoriska psykologer, en karriär rådgivare eller en licensierad terapeut kan ge företagsrådgivning eller handel rådgivning. Några möten med rådgivning av denna typ kan hjälpa en person lista ut hur de kan utveckla och styra sina karriär inom ett företag eller utanför den, och denna typ av rådgivning är oftast privata, vilket innebär att om du har en negativ bild av din arbetsmiljö Det kommer inte att gå tillbaka till din arbetsgivare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.