Hur blir jag en Line Cook?

kulinariska konsten erbjuder ett antal alternativ för aspirerande kock. Ett av dessa alternativ är det läge av linje kock. Line kockar jobbar på en särskild station på det som kallas "frontlinjen" i köket, därav titeln "line kock. " Dessa stationer inkluderar områden såsom fräs, grill, och djupa yngel. Som order kommer in i köket, linjen kock som arbetar på en viss station börjar förbereda delar av ordern att hans eller hennes område ansvarar för.

Att arbeta som en linje kock ger en möjlighet att lära sig hur ett kök fungerar, och det är en av de vanligaste köket nyanställningar jobb för blivande kockar. Möjligheter finns på restauranger av alla typer av kök och budget nivå. Line kockar jobbar på en liten bar och grill, familje-stil restauranger och fem anläggningar stjärna. Att förvärva en position linje kock kan uppnås på olika sätt.

En gymnasieexamen krävs inte för detta jobb, och många linje kockar få ett jobb utan erfarenhet och lära sig så de går. Entry level linje kockar som lär sig på jobbet börjar med instruktion för sanitet, säkerhet och matlagning. De börjar arbeta på en station och när ett område är behärskar, kan de ha möjlighet att flytta till andra områden och lära sig hela köket. För att få ett jobb linje kock på detta sätt bör en gäller för alla typer av restauranger. Även om en restaurang inte serverar en linje kock första val av kök, bör alla möjligheter prövas.

Andra kan dra nytta av gymnasiet co-op-programmen. Dessa program tillåter studenter att studera livsmedel och lära sig om restaurangverksamheten genom att besöka klasser ett par timmar om dagen, sedan arbetar på ett deltagande restaurang deltid. Detta är ett bra sätt att underlätta in i restaurangbranschen, men är bara tillgängligt på väljer skolor.

För dem som vill använda en position linje kock som ett steg på vägen mot en karriär som kock, en kulinarisk skolan kan vara det bästa alternativet. När en kulinarisk program påbörjas, de erfarenheter och kunskaper som erhållits i klasser kan vädja till restaurangchefer söker ny linje kockar. Ofta får lärare och rådgivare på olika skolor har kontakter och möjligheter för studenter som vill skaffa sig erfarenhet till en linje som kock.

Oavsett loppet av posten, en linje kock kommer att vara väl serveras till visar intresse för andra stationer och uppgifter. Ju mer kunskap, desto mer möjligheter som kan följa med. Varje position i ett kök fungerar unisont för att förbereda den bästa kvalitet på mat och service för kunden. Att veta hur varje position fungerar gör det möjligt för restaurangpersonalen att samarbeta för att uppnå bästa resultat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.