Vad är internationella konsultföretag?

Det finns tre typer av internationella konsultföretag: finansiellt, informationsteknik och förvaltning. Det främsta syftet med ett konsultföretag är att ge organisationer tillgång till specialister och ämnesexperter fråga. Dessa konsultföretag har kontor i ett antal stadskärnor i länder runt om i världen.

De flesta internationella konsultföretag har varit i branschen i minst 15 år, tillhandahålla högkvalitativa tjänster i ett mycket specialiserat område. Upprättande av ett internationellt rykte, kundbas, och tillräcklig personal tar tid och är avgörande för att bli framgångsrik inom detta område. Alla internationella konsultföretag har samma affärsmodell-generera vinst genom att ge tillgång till experter på en högre timtaxa än kostnaden.

För att bli en konsult för ett internationellt konsultbolag, måste du ha avslutat en eftergymnasial utbildning program inom ett särskilt område. Nästan alla konsultföretag kräver ett minimum ungkarl universitet med ett ökande antal väntar antingen en magisterexamen i företagsekonomi (MBA) eller certifiering inom projektledning. En förmåga att resa i stor utsträckning, tillsammans med dedikation till fortbildning och arbetar långa timmar i krävs i den här branschen.

Många stora konsultföretag expanderat genom en kombination av rekrytering och köpa mindre hantering företag. Konsulter har två arbetsgrupper alternativ: anställd eller kontraktsanställda. En arbetstagare betalas en fast lön oavsett om överlåtelsen. Anställda har tillgång till hälsa och därmed sammanhängande planer nytta. Kontrakt arbetstagare betalas ut förrän aktivt arbetar med ett projekt.

Dessa företag tillhandahålla expertis på en mängd olika företag och företag, inom nästan alla branscher. Den roll som konsult är att ge råd och expertis inom ett specifikt område för kunden. De flesta konsultfirmor har en väl utbyggd infrastruktur på plats, med administrativ personal, ledning och säljare.

Människor som rapporterar den största tillfredsställelse som arbetar i internationella konsultföretag njuta med människor, problemlösning och arbetar som en del av ett team. Uppmärksamhet på detaljer, professionalism, engagemang och kompetens är mycket viktiga i denna karriär. Förmågan att fokusera helt på ett projekt och sedan lämna den i slutet av kontraktet och byta till nästa projekt är mycket viktigt i den här branschen.

De vinstmarginaler i branschen varierar kraftigt, baserat på det ekonomiska klimatet, avtalets längd engagemang, och administrativa struktur. Omsättningshastigheten på konsulter är ganska hög på grund av den intensiva kraven från denna karriär. Att hålla omkostnaderna låga är en aktuell fråga för internationella konsultföretag, tillsammans med att hantera kundrelationer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.