Vilka olika typer av Store Management jobb?

butikschefer spela en viktig roll för att se en butik körs på rätt sätt. Från att lösa kundens tvister till schemaläggning anställda att arbeta, en butikschef har att bära många hattar. Det finns en mängd butik chefstjänsterna för nästan alla typer av företag på grund av behovet att ha en effektiv förvaltning.

En av de vanligaste jobben butiken förvaltning är en klädaffär chef. Bland detta chef arbetsuppgifter han eller hon förväntas lägga ut säsongsbundna kläder och gör lagra bildskärmar. De flesta kläder hanterar även mänskliga resurser frågor som löner, nyanställd utbildning och räkna pengarna i kassaapparater.

En närbutik chef är en annan typ av butiken förvaltning jobbet. Närbutiker säljer produkter som människor kan snabbt komma in och köpa som bensin, tidningar och mat. Butiken krubban på den här platsen är som ansvarar för kontrollen transaktioner och lösa kundernas klagomål. Eftersom marknadsföring är avgörande för denna roll, måste butikschef kunna utföra rutinmässiga inventering uppgifter såsom prissättning artiklar och ta bort inaktuella varor. Andra arbetsuppgifter omfattar att förhandla om kontrakt med leverantörer och övervakning gaspriser för pumpar.

Ett apotek chef arbetar i en butik som har varor såsom första hjälpen kit och skönhetsprodukter och bär receptbelagda läkemedel. Den ledande ställning ansvarar för att upprätthålla den dagliga butiksdriften och öka försäljningen. Läkemedlet butikschef också ett nära samarbete med apoteket chef för farmaceutiska inköp och kvalitetskontroll. Avveckla gamla produkter och marknadsföring nya objekt är också viktiga uppgifter för denna professionella. Dessutom förbereder drogen butikschef butik budgetar, väljer nya produkter och genomför företagets policy med personalen.

En annan typ av butik chefstjänsterna är en finansiell butikschef som hanterar kunder. Vissa uppgifter denna finansiering yrkesutövaren ingå att se över låneansökningar och godkännande av kunder. Ekonomi förvaltare kan arbeta med olika typer av lån inklusive bolån och lån fordon. Om kontoinnehavare blir brottsligt på ett lån, kommer ekonomichef börjar insamlingen förfaranden för att kräva förfallna medel. Extra uppgifter detta chef kan göra är igång kreditkontroller och uppdatering kunddatabaser.

Eftersom företag förlitar sig på butikschefer för att göra en vinst, har en person i en av dessa butik chefstjänsterna för att kunna öka försäljningen och möta lagra mål. En butikschef skulle behöva kunna utföra lagra politik och effektivt upprätthålla företagets standarder. Interagera med medarbetare och chefer avdelningen är också nödvändigt att driva en butik. Vissa företag erbjuder utbildning för denna position, medan andra förväntar sig att chefen skall ha tidigare erfarenhet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.