Vad är Binge skuld?

Liknar intensivkonsumtion eller äter, är omåttlig skuld handlingen att ackumulera skuld till en mycket hög takt utan någon möjlighet att betala tillbaka det. Binge skuld har blivit en epidemi i både USA och Storbritannien. Även om få människor att inse att binge skuld som skadar deras ekonomiska hälsa som hetsätning och dricka är att deras fysiska hälsa, konsumenterna fortsätter att rack upp skulden i alarmerande priser.

Normalt uppstår binge skuld till följd en lärd utgifterna vana. Konsumenterna börja med att köpa ex på kredit och återbetala endast det minsta beloppet på räkningen. Eftersom deras balans växer, deras minsta betalning ökar och de blir fångade i en ond cirkel av återbetala skulden medan fortfarande behövde pengar för dagliga utgifter. Resultatet blir oftast att en person hamnar på grund mer än en människa någonsin kan möjligen räkna med att betala tillbaka, innan utgifterna tusentals dollar i ränta och kanske förstör deras kredit.

Många skyller på kredit industrin binge skuld, samtycka till uppfattningen att krediten branschen sträcker sig mer än en skälig konsumentkrediter, så att de kan bli allvarligt i skuld. Medan krediten industrin är ingen vän, dåliga utgifterna vanor är där det verkliga ansvaret ligger. Miljontals människor har tillgripit med kredit som ett sätt att få saker de vill men har inte råd att betala kontant för.

Även om det en gång var vanligt att ha bara ett kreditkort för att köpa flygbiljetter, hyrbilar, eller täcka en nödsituation, de flesta konsumenter har nu två, tre eller flera kontokort. Som ett resultat av hetsätning skuld Många bär också stora saldon på alla sina kreditkort, med många hitta sina kort maxade ut.

Att sätta stopp för binge skuld börjar med att ändra dina utgifter vanor. Om du är som har alltför konsument skuld, måste du hitta ett sätt att ändra dina utgifter vanor och föra din balanser under kontroll. Snarare än att slösa hundratals dollar i ränta varje månad, bör du vara i stånd att spara dessa pengar. Den binge skuld cykeln kan endast brytas när du slutar utgifterna och börja betala tillbaka din skuld.

Om du har problem med att hantera din kredit och din månatliga räkningar, kanske du vill titta på hjälp från en skuld förvaltningsbolag eller en finansiell rådgivare. Det finns också många experter som har skrivit böcker om skuldförvaltning och som erbjuder goda råd om hur du ändrar utgifterna vanor. Människor med binge skulden i huvudsak begå ekonomiska självmord. Om du är en av dessa människor, det bästa du kan göra är att göra förändringar mot en sundare ekonomisk framtid börjar idag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.