Vad är Swing Trading?

Swing Trading är en kortsiktig teknisk handel strategi som ofta används för handel aktier, index och råvaror. Det avser köp och försäljning av dessa instrument för att dra fördel av korta trender som förekommer på marknaden. Målet är att vinsten från tendensen att korta cykler inom marknadsaktiviteter, normalt omfattar två till fem dagar, då priserna kommer att flytta upp och ner inom en viss prisklass eller trend. Ofta kommer vissa mönster och indikatorer äga rum, och en återföring sker.

Erfarna swing handlare har lärt sig att identifiera dessa marknad gyrations. Näringsidkarna kommer oftast sälja aktier om priset har gått upp och bildar ett visst mönster som också stöds av förutbestämda tekniska indikatorer, såsom handel volym och priserna på avstånd i den dagliga handeln intervall. Däremot handlare brukar köpa in ett lager efter att priset sjunker och skapar ett visst mönster. Den bakomliggande avsikten Swing Trading är att komma före eller förutsäga, marknaden bakslag, och då trader i opposition till den senaste mönster och signaler. Denna handelsstrategi drar fördel av benägenhet att priserna fluktuerar rygg-och-tillbaka i korthet vågor.

Mest swing handelsstrategier anställa en contrarian strategi för handel, som är förankrat i tron att köpa och sälja beslut som allmänheten är typiskt fel. Som ett resultat, kan företagen öka sin marknadsandel i betydande timing genom att ta ställning emot majoriteten. Swing handlare tenderar att köpa när andra säljer, och vice versa. Generellt dessa aktörer ansluter sig till den välkända marknaden idiom, "köp låg, sälja hög. "

Swing handel är i första hand en teknisk handelsstrategi. Aktörerna kan ta hänsyn till ekonomiska fundamenta och andra tekniska hjälpmedel när de väljer aktier, råvaror eller index som de skulle vilja att handla. Grundläggande och tekniska teorier är inte ofelbara, handlare måste titta på de instrument de överväger handel och blir förtrogen med sina kortsiktiga och långsiktiga trender. För att köpa och sälja beslut, är trenden den viktigaste faktorn att ta hänsyn till vid valet av instrument till handel.

En aspekt av swing handel är att köpa och sälja beslut, eller "set-ups" baseras vanligtvis på sjökortet mönster. Signaler vid slutet av dagen eller vid öppnandet av handeln följande morgon betraktas också. Några av de indikatorer som kan vara mer övervakade av näringsidkare omfattar öppning och stängning priser, dagens handel utbud, volym och handel andetag eller avstånd från det höga priset för det låga priset.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.