Vad är mean reversion?

Mean reversion är en som bygger på tanken att alla priser och avkastningen kommer att återvända till sina betyda genomsnitt. Den genomsnittliga kan baseras på historiska genomsnitt, nuvarande ekonomiska villkor och tillväxt eller en genomsnittliga avkastning. De som följer mean reversion tycker att de måste hålla reda på om ett lager håller på att glida i värde på grund av att priset kommer att flytta tillbaka till genomsnittet när marknaden tar en sväng upp.

Mean reversion handel innebär att sälja aktier och värdepapper som beter annorlunda än sina historiska genomsnitt. Å andra sidan, kommer investerarna att köpa aktier som visar en tendens kompatibel med historia. Investerare som finns oförklarliga skillnader i avkastning kan inte automatiskt anta att bestånden är dömda att aldrig nå den genomsnittliga avkastningen. Det skulle helt enkelt vara ett tecken på att företaget inte går bra och är beredda att lägga sig. En mean reversion Modellen bygger på procent avkastning och priser, liksom räntor och VINSTMULTIPEL. Alla dessa saker kan vara mycket svårt att förutsäga och kan påverkas av många faktorer som kan hindra att avkastningen från att någonsin träffa genomsnitt. Räntor, implicita volatiliteten och aktieavkastningar marknaden är mer sannolikt att slå betyda återgång än växelkurser och aktiekurser. Återgång till medelvärdet är en stokastisk process, vilket innebär ett slumpmässigt utan kontinuerlig process i en tidsserie. Processen fortsätter så länge investeraren lämnar värdepapper på börsen, och det kan också dokumenteras av en modell. En mängd kan kartläggas med en genomsnittlig reverting process. Dessa diagram är ofta refereras till senare, när lager innehavare är besluta hur vi skall spela på marknaden. Krävde att få genomsnitt innebär att titta på tidigare beteende av stockar som är där diagrammen kommer in När du tittar på lager beteende över tid kan definitivt tveksam till och med vilseledande, empiriska observationer och teoretiska beräkningar kan ange om återgång till medelvärdet är troligt eller inte.

Ett exempel som kan göra betyda återgång lättare att förstå är kasta mynt. Anta att någon flips ett mynt flera gånger, kartlägga om det landar på krona eller klave. Om myntet är bara vänt fem gånger, kan det landa på antingen krona eller klave fyra eller fem av dessa gånger, och det skulle inte vara konstigt. Antag nu att den som vänder det femtio gånger, oddsen är färre att det kommer att landa på antingen krona eller klave för majoriteten av de femtio flips. När diagrammet är klar kommer det troligen avspeglar en mer eller mindre lika representation av huvuden och svansar landningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.