Vad är en delstat Transfer skatt?

Ett land överlåtelseskatt är en engångsavgift skatt som bedöms när en fastighet byter ägare. Skatten betalas till den regionala regeringen, och det vanligtvis ges i form av en procentsats av köpeskillingen. Tomt stämpelskatt är skilda från titeln avgifter som många regionala myndigheter ansvarar för att registrera en förändring av titel i sin bokföring. Inte alla regioner har skatter mark överföring, och information om sådana skatter är vanligtvis tillgängliga från fastighetsmäklare.

Lokala myndigheter använder skatter mark överförs till en mängd olika saker, från att finansiera vissa företag för att komplettera budgeten för skolor och andra nödvändiga tjänster. Väljarna har oftast att godkänna eventuella ändringar i landet överlåtelseskatt för ett område, och de måste också godkänna villkoren för dessa förändringar. Till exempel kan en stad be väljarna att godkänna en tillfällig ökning av delstatens överlåtelseskatt för att göra upp en budget underskott, eller att godkänna en permanent ökning.

Beroende på regionala lagar kan denna skatt betalas av köparen, säljaren eller båda. Villkoren i marken överlåtelseskatt vanligtvis ingår i avtal som upprättas mellan köpare och säljare så att båda parter är medvetna om vad som förväntas. I sällsynta fall kan en av parterna frivilligt att betala skatt landa överföring på uppdrag av andra, att sockra affären eller underlätta en överenskommelse, när de båda parterna har svårt att komma överens om villkoren för en fastighet deal.

Vid köp av fastighet, ska folk tänka på konsekvenserna av mark överlåtelseskatt, för oftast betalas omgående, och det kan vara betydande när den läggs till övriga avsluta kostnader i samband med fastighetsköp. Människor som köper fastigheter för första gången kanske också vill fråga om rabatter och andra program som kompensation för priset av skatten för nya homebuyers. Vissa regeringar kan också avstå från den skatt som köper sin första primära bostad.

Fastighetsägare bör också veta att underlåtenhet att betala skatter kan leda till mycket allvarliga juridiska konsekvenser, oavsett om de var medvetna om sådana skatter. Det är en bra idé att samråda med organ som hanterar fastighetsskatt för att bekräfta att alla skatter på en fastighet är aktuell, och att bekräfta att skatteinbetalningar har anlänt och registrerats. Fastighetsägare kanske också vill göra en anteckning om när den allmänna egendomen de betalar, så att betalningar kan göras i god tid om inte regeringen sänder en skatt Bill.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.