Vad är en kort Sale paket?

En kort försäljning paketet är en term som används för dokument som lämnas till en utlåningsföretagets av en husägare, söker långivarens tillstånd att göra en kort försäljning. En kort försäljning inträffar när en bostad säljs för mindre än vad som för närvarande betalas på lånet och säljaren kan inte heller betala mellanskillnaden.

Villaägare oftast väljer att föra en kort försäljning när de inte längre kan göra avbetalning, men inte vill hem att gå till avskärmning. En avskärmning ofta negativt påverkar en persons kreditvärdighet, så många människor kommer att försöka undvika utestängning om det alls är möjligt. Det bör noteras att en kort försäljning också negativt kommer att påverka en persons kreditvärdighet. Men många människor tror att en kort försäljning inte kommer att betraktas som negativt som en avskärmning. En kort försäljning orsakar vanligen en ekonomisk förlust för långivaren, därför att långivaren måste ge tillstånd för en kort försäljning förekommer. På ett sätt är en kort försäljning paket husägare s "sales pitch" för att övertyga långivaren att godkänna en kort försäljning. Den korta försäljning paketet består av dokument som en långivare kräver av en husägare som söker en slags försäljning. Banken kommer att vilja veta detaljerna och detaljerna i en säljares situation för att avgöra om att godkänna en kort försäljning. Det är mycket viktigt för säljaren att göra en övertygande argument att en kort försäljning är inte bara nödvändig, men i bästa intresse för kreditgivaren. Binder sig vid en fastighet och sedan sälja det vidare är en dyr och tidskrävande process för en bank. Därför är husägare som kan göra ett ärende att godkänna en kort försäljning är ett bättre alternativ än man binder sig vid huset står en bättre chans att ha den korta försäljningen godkänns.

En kort försäljning paket innehåller i allmänhet dessa dokument: ? Följebrev.
? Tillstånd att Release Information. Detta ger banken tillstånd att tala med en säljare representant.
? Svårigheter Letter. De svårigheter brev kan vara en av de viktigaste dokumenten på en kort försäljning paket, eftersom det är husägare förklaring till banken om varför han inte kan göra betalningar på bostadslån och varför han kommer inte att helt betala av inteckning .
? Dokument till stöd för umbäranden påståenden. Detta kan inkludera läkarräkningar, uttalanden handikapp och förlust av arbetet certifiering.
? Finansiell information. Detta inkluderar en säljares paystubs, skatteinformation, kontoutdrag, och uttalanden investeringar. Banken kommer att använda denna information för att kontrollera att säljaren verkligen är i finansiell kris.
? Notering av försäljningen för jämförbara bostäder i området.
? Detaljerad lista och kostnadsberäkningar för alla behov reparera bostaden.

husägare intresserade av att göra en kort försäljning bör ta sig tid att förstå processen. Det är mycket viktigt att veta och förstå exakt vad banken kräver. Eventuellt utelämnande av handlingar kan försena godkännandeprocessen, till nackdel för en husägare som vill sälja ett hem inför en avskärmning börjar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.