Vad är Penny Stock Trading?

Penny aktiehandel är köp och försäljning av aktier i lager som prissätts på under 5 USD US Dollars (USD) vardera. I många fall kan öre lagren att de företag som ännu oupptäckt av de flesta investerare, och som har potential att snabbt öka och föröka sig i värde. De kan också göra det motsatta, vilket kan orsaka deras ägare till stora förluster. Det är den tillväxtpotential dock att gör handel öre lager så populär som den är, trots volatilitet och fara inneboende i det. är mest öre aktier som handlas över disk, vilket innebär att de utbyts mellan två investerare direkt, snarare än genom en mäklare. Ofta måste öre aktiehandel ske utan fördelen av årliga rapporter eller andra objektiva åtgärder på ett företags värde och prestanda. Detta kan lägga till en extra faktor för risk och volatilitet till Penny aktiehandel.

Inte alla billiga bestånden bedöms vara öre lager. Till exempel, i en tid av ekonomisk nedgång, är det inte oerhörda för beståndet av mycket stora och välkända företag att handla under $ 5 USD per aktie. Penny bestånd finns mycket små företag, och till sin natur är i sig spekulativ.

Komma Om du är intresserad av att delta i öre aktiehandel, är det viktigt att inse hur lätt det är att förlora pengar på denna typ investeringar. Ett lager värt $ 0,20 USD lätt skulle doppa ner till $ 0,10 eller $ 0,08 USD under en dag, vilket ger en förlust på 50% eller mer. Det omvända kan också inträffa med ett lager som startar ute på $ 0. 08 USD, men det är svårt att förutsäga priset rörelser, särskilt med tanke på bristen på tillgänglig information.

potential för stora prisökningar går att ske snabbt är vad som vanligtvis drar nya och oerfarna investerare och handlare till Penny aktiehandel. Idén att göra en massa pengar med liten ansträngning kan vara fängslande, men det händer sällan. Stora vinster, när de förekommer, är nästan alltid balanseras av stora förluster inom kort efteråt. Penny bestånd jämförs ofta och träffande så, att lotter. Med andra ord, de som köper dem kommer sannolikt att förlora pengar i det långa loppet, hela tiden hoppas att strejken är rik.

Med detta sagt, Penny bestånden kan vara mycket spännande, även fascinerande, särskilt för dem som inte personligen haft framgång på marknaderna innan. Med ett strikt följt programmet inklusive stopp förluster och så mycket forskning som möjligt, kan pengarna vara tillverkade med Penny aktiehandel. Det kommer dock att bli en vild, även för samvetsgrann och disciplinerade investerare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.