Vad är en negativ Credit History?

Negativa kredit historia kan komma under ett antal olika rubriker. Det kan också vara känd som en betalningsanmärkningar , icke-status betalningsanmärkningar eller nedsatt betalningsanmärkningar . Dessa termer är allt används av kreditkortsföretag vid bedömningen av en kredit historia. När du ansöker om ett lån, långivare, banker och kreditkortsföretag kommer att titta på dina betalningsanmärkningar för att kunna bedöma din ekonomiska kreditvärdighet. De få denna information från kreditupplysningsföretag. Kreditupplysningsföretag låt din historia att återbetala krediter och lån. De har filen på din finansiella transaktioner när återbetala lån eller kredit. De kan använda denna information för att avgöra om du har en negativ kredit historia eller inte.

kreditupplysningsföretag spåra dina amorteringar på lån och andra former av kredit. De hålla denna information till protokollet och tilldela varje person en kredit värdering. Om din kredit värdering är lägre än ett visst belopp, så du kommer att markeras som har en negativ kreditinformation. Detta kan innebära att du sannolikt inte kommer att återbetala din kredit transaktion i tid eller att du kan missa betalningar helt.

finansiella institutioner som banker och kreditkortsföretag köpa denna information från kreditupplysningsföretag. De har därför till sitt förfogande information att kontrollera om du är bra nog risk att ge kredit till. Denna information kan användas i företagens affärer och privatekonomi. Om du har visats ha en negativ betalningsanmärkningar, får långivaren helt enkelt neka dig kredit. De kan å andra sidan, erbjuder dig ett lägre kreditbelopp än det ansökta. Grund av din negativa betalningsanmärkningar, kan de också erbjuda dig kredit på en mycket högre ränta än vad som normalt erbjuds. Det finns många sätt att ändra din negativa betalningsanmärkningar och kredit värdering. Erhålla hjälp från en skuld rådgivning tjänst, eller skuldkonsolidering tjänsten om du är i skuld, så småningom kan återvända din kredit värdering till det normala. Det kan ta många månader eller år att göra detta, men det är mer ekonomiskt lönsamt på lång sikt. Du bör också vara medveten om att en negativ betalningsanmärkningar inte alltid kan vara ditt fel. En kreditvärdering kan fortfarande visa dig som har en negativ betalningsanmärkningar även om du har betalat av dina skulder. Du bör få en kopia av din kreditupplysning fil för att verifiera ditt stående.

Många har konstaterat att information om en Credit Agency rapport är felaktig. Det är skulder som är ibland inte bort från betänkandet många månader och år efter att de har lönat sig. Dessa kommer ändå ge dig en negativ rating betalningsanmärkningar, och det är i ditt bästa intresse att undanröja dem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.