Vad Supplemental Health Insurance?

Kompletterande sjukförsäkring är en typ av försäkring för att täcka de luckor som din vanliga sjukförsäkringen kan ha på grund av självrisker och egenavgifter. Kompletterande sjukförsäkringar täcker extra kostnader som ditt primära försäkringen inte täcker, såsom förlorade intäkter och kostnader levande. De som bör överväga kompletterande sjukförsäkring är egna företagare, familjer med barn, de ekonomiskt oförberedd att hantera stora medicinska räkningar eller ledighet från arbetet på grund av sjukdom eller skada, och de på Medicare.

Några av fördelarna med en kompletterande sjukförsäkring politik omfattar kontantförmåner, lägre kostnader till följd av lägre vinsten per år, möjlighet att kompensera förlorad inkomst motsats till den traditionella hälso-försäkring, och ofta betalning för tidigare villkoren . Den vanligaste typen av kompletterande politik är avsedd för dem som omfattas av Medicare, som inte omfattar vård lång sikt hälsa, hemma-och sjukvård, vårdhem, eller receptbelagda droger. Många äldre väljer att bära en Medicare tillägg utöver långsiktig vård försäkring, som skyddar deras finansiella säkerhet. Tyvärr kan dessa två kompletterande försäkringar köra upp till 4. 000 dollar årligen.

För många människor trollar kompletterande sjukförsäkring upp bilder av en vidrig anka quacking "AFLAC!", Men det finns många andra försäkringsbolag som erbjuder ett veritabelt smörgåsbord av extra politik sjukförsäkring. Även om en sådan plan som AFLAC ger ett kontantstöd till dem som är arbetslösa på grund av sjukdom eller skada, andra planer ge kontantstöd till ett antal specifika skäl. Förutom planer sjukhus ersättning som ger fasta kontanta förmåner för tjänster som omfattas, inklusive sjukhusvistelsen för nödsituationer och tjänster inom öppenvården, det finns grundläggande kompletterande medicinsk planer som tillhandahåller fasta förmåner för täckta förebyggande sjukvård. För de som oroar cancer, finns extra cancer försäkringslösningar som ger direkta kontantbidrag till försäkringstagarna för cancerbehandling och relaterade kostnader. För de fall då ett kritiskt tillstånd eller sjukdom, finns en politik som ger utbetalas ett engångsbelopp för att betala utlägg för hjärtinfarkt, slaganfall, operationer hjärta, cancer och andra sjukdomar.

Statistik visar att oväntat blir handikappade kan vara ekonomiskt förödande för varje familj. Funktionshinder inkomstskydd skyddar mot plötsliga förlorad inkomst genom att ge en månatlig förmån för att betala räkningarna. Långvård försäkring hjälper försäkringstagare itu med de höga kostnaderna för långvård, inklusive hemtjänst anläggningar, medicinsk vård i hemmet, vuxen dagvård, och så vidare. Med kostnaderna för reguljära vård spiral allt högre för alla, speciellt för egenföretagare, är kompletterande sjukförsäkring blir ett måste för alla som vill bo fysiskt och ekonomiskt sund.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.