Vad är det bästa sättet att befästa skuld?

Det finns fyra sätt att människor i allmänhet väljer att konsolidera skuld: balans överföringar, skuldkonsolidering lån, ett lån lån, och Home Mortgage refinansiering. Varje väg har vissa fördelar och nackdelar med det att göra det lockande för vissa individer. Inget av dessa alternativ är bäst för alla, så de som vill konsolidera skuld bör bestämma vilka fördelar som är viktigast för deras situation. En balans överlåtelse krävs att man balanserar på höga kort ränta kredit eller andra skulder, till ett nytt kreditkort. Nya kreditkort innebär vanligen en frist för intresse, eller erbjuda 0% ränta på överföringar. Någon med en grupp av små hög kreditvärdighet intresse balans kort kan finna det lättare att betala av skulden med noll intresse. Eftersom dessa går ofta bara inledningen, vissa väljer att överföra saldon till ett nytt kort en gång när priserna börjar stiga.

Vissa banker erbjuder privatlån för konsolidering av skulder. Som med saldoöverföring alternativet, minskar räntan på balansen, och förenklar betalningar. Den största skillnaden är att räntan vanligtvis inte kommer att förändras. Konsumenterna måste i allmänhet ha stjärnornas kredit betyg för detta alternativ, dock. De följande två metoder för att konsolidera skuld båda kräver att en husägare använda sitt hus som säkerhet. Den nya inteckningar arbete mot eget kapital som kan ha byggts upp i hemmet. Till exempel om en husägare har en inteckning på $ 100,000 US dollar (USD), och hans hem bedöms för $ 150,000 USD, har han $ 50. 000 dollar i eget kapital som han kan låna mot. Vissa företag behöver lånet för att ligga över en procentandel av värdet, exempelvis 95%. I detta exempel skulle det vara $ 142. 500 USD, lämna våra husägare med $ 42,500 han kunde låna mot.

Om man väljer att öppna ett nytt lån mot att $ 42,500 USD, kallas det för ett topplån. Många av dessa lån fungerar som krediter. Vissa har till checkbooks som kan användas för att betala andra skulder eller betala oväntade kostnader som de kommer med.

Om man väljer istället att refinansiera en gammal inteckning, väcker inteckning bolaget storleken på hypotekslån. Ny sista kostnader är normalt bedöms och rullade in i inteckning också. Den husägare ges kontant lika med skillnaden i värde mellan den gamla inteckningen och ny inteckning med avdrag för kostnaderna stängning. Den husägare som använder kontanter för att betala av, och därmed konsolidera skuld till inteckning betalning. Kreditkort eller små låneskulden, som en gång var oprioriterade, blir säkerhet i hemmet, och utspridda över 30 år.

Var medveten om att ingen av dessa metoder för att konsolidera skuld radera den, utan snarare erbjuda alternativ betalningar som kan göra det lättare att betala den totala balansen. Saldo transfereringar och fordringar konsolidering fungerar bra för någon som sysslar med något lägre utbetalningar och förmåga att betala av skulden snabbt. Hypotekslån rekommenderas inte för någon som vill sälja sina hus i en nära framtid, men kan fungera bra för någon som behöver sänka sina månatliga skuldbörda. De erbjuder betydligt lägre utbetalningar, men stjäl eget kapital från hemmet, och göra de betalningar som håller mycket längre.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.