Vad är en Double Stroller?

Vissa säger att vagnen är en av de viktigaste köper en förälder kan göra. Deras resonemang är enkelt: vagnen är viktigt att hjälpa barn och föräldrar komma runt. Det innefattar allt från lugn verksamhet ända till världsliga ärenden. När du beställer en barnvagn, hållbarhet, vikt och mångsidighet är viktiga faktorer att beakta. För föräldrar med tvillingar eller yngre barn i samma ålder, att köpa en dubbel vagn lägger till ytterligare alternativ och oro. De vanligaste formerna av dubbel vagn är tandem promenerande och side-by-side barnvagn. Den dominerande skillnader mellan de modeller som finns i strukturen, vikt och användarvänlighet. Välja lämplig modell kommer sannolikt bero på förälderns personliga situation. Den tandem barnvagn är byggd så att barnen sitter bakom varandra. Denna modell är ofta erbjuds med antingen Stadion platser eller platser på samma nivå. Stadium Seating betyder helt enkelt att barnet på baksidan sitter något högre än barnet i fronten. En del föräldrar föredrar tandem barnvagnar eftersom de är lättare att manövrera, billigare, kommer i en större variation, och kan erbjuda bilar ins plats snap. Den tandem dubbel barnvagn regel köps för användning med barn i olika åldrar. "side-by-side dubbel barnvagn platser för barn bredvid varandra, och i regel köps för att användas med tvillingar. Eftersom barnen är placerade sida vid sida, är denna modell nödvändigtvis bredare än tandem-modellen, som för vissa, gör det svårare att manövrera. En del föräldrar föredrar denna modell eftersom den ger lika tillgång till varje barn. Denna modell tenderar också att bli lättare och enklare att lägga än tandem. När du väljer en dubbel barnvagn, är det viktigt för köparen att undersöka alternativ bortom seating stil. Hjul finns i tre grundläggande alternativ: ihålig plast, som är billiga och lätta, men mindre hållbara, solid komposit, som är mer hållbara och ändå så lätta som plast, bara dyrare, och luftfyllda däck som är tåliga, lätta att push, och kan korsa olika typer av terräng. Selar erbjuds i tre-punkt och femgradig modeller. De fem punkter anses av vissa vara säkrare. Slutligen, ett kapell ofta önskat för att skydda nyfödda från solen.

Double barnvagnar som har stora trehjuling stil hjul finns tillgängliga för dem som vill jogga med sina barn. Dubbla vagnar utformade för att ryck fram till cyklar är tillgängliga för hojåkare också. Båda alternativen ger upptagna föräldrar en chans att upprätthålla konditionen rutinen.

Även om många alternativ kan verka överväldigande, de är där för att förse köparen med en perfekt dubbel vagn för deras behov. Den dubbla vagn som är utformad för att hjälpa föräldrar med flera barn. Så, ta din tid och välj vagnen som gör ditt liv enklare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.