Vad är en Bean Bag Toss?

en böna påse slänga är ett enkelt spel som spelas med bönor väskor. Bönan påsar slängs i en styrelse, av papp eller trä, med minst ett hål skurits ut ur den, men oftast mer. Målet med spelet är att stå tillbaka en kort sträcka och få Bean påsen genom hålet. Om det finns mer än ett hål, kan hålen vara av olika storlekar, vilket gör det svårare att kasta böna påsen genom en särskild hål. Fler punkter kan ges då för att få Bean påse genom en av de mindre hålen.

Bean bag slänga spel kan köpas i de flesta leksak butiker eller butiker parti, och är en bra idé att ha en barnens parti. Dessa spel kan hålla barnen upptagen i timmar och är mycket billiga. Det är också möjligt att göra din egen böna väska kasta spelet.

Söka på nätet kommer att ta upp instruktioner om hur man gör en böna väska slänga vilt från plywood, och om du behöver en särskilt kraftig spel, som kan en bra idé. Men om du inte har virkessåg verktyg eller letar efter ett enklare sätt, med hjälp av en stor kartong är ett bättre alternativ. Du kan klippa ut olika stora hål i rutan, dekorera boxen med färgat papper, tyg eller klistermärken, och noterar det värde för varje hål under den. Du behöver inte göra detta projekt på egen hand. Barnen kommer älska att bidra till att göra en böna påse toss spel, och när du har säkert klippa hålen ur lådan, kan barnen dekorera så mycket de vill. Göra bönor påsarna tar lite mer tid, men det är en ganska snabb process att sy väskor.

Fyra till fem inches (10 till 12 cm) kvadrat böna väskor är en bra storlek. Varje böna påse kräver två stycken kvadratiska tyg. Lägga dem ovanpå varandra, stift och sy tre sidor, och fylla Bean påsen med Fiberfill, torra bönor eller torkade ärter. Du kan sedan sy återstående sidan. Tänk på att du kommer att behöva mer än en böna påse för spelet, så du behöver för att planera detta för tyg.

Om du känner dig kreativ Gör Bean påsar inte vara fyrkantiga. Du kan göra bönor väskor någon form du vill. En cirkel form eller en rolig figur som en stjärna är också bra former för spel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.