Vad är en Pocket Kalender?

Pocket kalendrar är information planerare som passar väl in i bröstfickan finns på insidan av en kavaj. Till utseendet påminner om en äkta ficka kalender grundläggande checkhäfte. Den mindre storleken gör det möjligt att enkelt föra kalendern i en jackficka, en handväska, eller en dator eller portfölj utan att ta upp mycket plats. Den typiska ficka kalendern kommer att inkludera sidor som är mycket lik en väggkalender. En hel månad kommer att läggas på en eller två sidor, och innehåller tillräckligt med utrymme för att låta användaren skriva in anteckningar om varje dag. Detta gör det möjligt att göra snabba noteringen om utnämningar till speciella dagar minnas, eller andra data som användaren vill spela in. Vissa kalendrar av detta slag kommer att omfatta en total eller fjorton månader, vilket gör det möjligt att börja sälja och använda kalendern i slutet av ett år och för hela det följande kalenderåret.

Men innehållet i genomsnitt pocket kalender slutar inte med mindre sidor kalendermånad. Många av dessa också fungera som en filofax, och omfatta andra sidor för att samla in information som resekostnader och körsträcka, en förteckning över storhelger, och även sektioner för postadresser, telefonnummer och e-postadresser. Dessa behändig planerare och kalendrar hålla mycket information i en liten bindande, vilket gör det lätt att dra ut dem och konsultera eller ange nya uppgifter när det behövs.

medan Pocket kalendern fortsätter att vara ett användbart verktyg för många människor, har tillkomsten av bärbara tekniken skära in på marknaden för Pocket kalendrar något. Alla samma funktioner kan hanteras med kalender och planerare programvara som ingår i handhållna apparater såsom mobiltelefoner och programvara som finns på bärbara datorer. Dessutom kan dessa moderna elektroniska alternativ har mycket mer information än den enkla fickan kalender, göra dem mer attraktiva för människor med upptagna liv.

Ändå förefaller det inte finnas någon risk för fickan planerare och kalender försvinner någon gång snart. Kort och stationära butiker fortfarande rutinmässigt utföra flera olika märken och modeller av Pocket kalendern. Vissa är enkla papper påfyllnad som passar väl in i ett omslag som kan vara slät eller idrott en bild av något slag. Andra versioner med sidor som är professionellt bundna till fram-och bakstycke och funktionen guld förgyllning på kanterna på arken. Mångfalden i material som används för att skapa olika märken i fickan kalender gör det möjligt att köpa billiga typer som är funktionella, eller mer utarbetade och dyrare versioner som ser imponerande samt att ge utrymme till poster alla typer av information.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.