Vad är en Couples Dusch?

Ett par dusch är en baby dusch eller ett bröllop dusch som innefattar både manliga och kvinnliga gäster. Traditionellt har barn och duschar bröllop deltar en kvinnlig hedersgäst och hennes kvinnliga gäster. Med ständigt förändrade roller för män och kvinnor i samhället och i familjen struktur, dock par dusch blir allt populärare.

I dagens samhälle, är par baby duschar och duschar par bröllop båda börjat betraktas som något normalt. Detta beror förmodligen till stor del på grund par, mer och mer, nu får dela på praktiska ansvar att uppfostra sina barn och ta hand om ett hushåll lika. Därför gåvorna tillhandahålls på båda typerna av dusch inte längre anses vara för den kvinnliga enda. Snarare är de gåvor riktas mot både mannen och kvinnan. Ett par duschar gör att både mannen och kvinnan att vara "överöste" med gåvor.

Sedan ett par dusch inbegriper både manliga och kvinnliga gäster, temat för denna typ av dusch kan variera från några av de traditionella dusch teman. Till exempel kan en helt kvinnliga bröllop dusch bära underkläder tema. När det gäller ett par dusch, kan detta tema inte vara lämpligt. Dessutom en baby shower kan ha ett utpräglat kvinnligt tema, som kan göra den manliga gäst att känna sig obekväm. Med ett par dusch, är det nödvändigt att välja ett tema som kommer att vara acceptabel för båda könen.

Traditionellt är spel spelas på både bröllop duschar och duschar baby. Med ett par dusch, skall valet av spel anses vara mer noggrant. Bröllop duschar, till exempel traditionellt innebär spel som fokuserar på bruden-exempelvis att gifta sig kappor av toalettpapper. Med ett par dusch, är det viktigt att komma ihåg att den framtida brudgummen kommer att vara närvarande också.

På samma sätt kommer andra manliga gäster bjudas in. Tanken på att göra en bröllopsklänning kommer sannolikt inte intresse av manliga gäster. Dessutom lyckas man inte ge brudgummen-till-vara med uppmärksamhet. Därför bör spel väljas för ett par dusch som kommer att njuta av både manliga och kvinnliga gäster och som kommer att ge brudgummen till vara den uppmärksamhet han förtjänar.

Baby dusch spel också traditionellt fokus på mamma-till-vara. När det gäller ett par dusch, måste man ge den stolta fadern med lite uppmärksamhet också. Vid behov kan de män och kvinnor separeras för vissa delar av par dusch, eller spel kan spelas som grop män jämfört med kvinnor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.