Vad är en Barmuda triangeln?

En barmuda triangel är ett område där koncentrationen av barerna är särskilt hög. Antalet barer ligger inom ett område som kallas barmuda triangel kan vara större än tre, naturligtvis, och ibland ett område med bara två stänger kan vara vardagligt tal kallas en barmuda triangel. Du kan också höra en barmuda triangel kallas en beermuda triangel.

vanliga fall kan en barmuda triangel hittas vid en vägkorsning eller längs en gata. I college städer i synnerhet, barer tenderar att kluster tillsammans för att vädja till eleverna, uppmuntra studenter som är tråkigt med en bar med en nedlåtande som ligger bekvämt i närheten. En barmuda triangel kan också spridas ut över ett område. I samtliga fall är fenomenet kännetecknas av ett ovanligt stort antal barer i förhållande till andra anläggningar.

Begreppet refererar till Bermuda triangeln, en del av Atlanten som plågas av mystiska försvinnanden och andra fenomen. Vid en barmuda triangel, de skattesatser DUI gripanden och olyckor i samband med alkoholkonsumtion är ofta förhöjda i jämförelse med andra regioner, tack vare sortiment av barer som gör det lätt att dricka. Priser för våld också kan vara högre hos en barmuda triangel, tillsammans med nivåer av sexuella övergrepp, även om detta inte alltid fallet.

För barägare, det finns både fördelar och nackdelar att vara i en barmuda triangel . Å ena sidan garanterar ett centralt läge att ribban emot trafikinformation från folk på Pubrundor, eller människor som kan vara tråkigt med andra anläggningar. Centrala platser kan också vädja till walk-ins som kan vara obekanta med området. Men det är också lätt att förlora beskyddare om en bar börjar uppfattas som tråkigt. För att bekämpa detta, att många barer erbjuda underhållning, mat och mycket låga priser locka beskyddare i.

finns människor oroar barmuda trianglar, eftersom de anser att ökning av antalet Duis associerade med dem är en nackdel för hälsa och säkerhet för det omgivande samhället. I vissa regioner har man försökt att minska antalet tillåtna sprit licenser i ett kvarter att skära ner på antalet barer och andra kommuner har inlett hårda ingrepp mot minderårigas alkoholkonsumtion, liksom alkohol och bilkörning, för att uppmuntra kunder att vara säker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.