Vad är det sociala registret?

sociala Registrera dig är en katalog av den amerikanska överklassen som har publicerats varje år i november sedan 1886. Titeln hänvisar också till en social organisation, företrädd av sociala registret och övriga publikationer, däribland en sociala Registrera Observer och en sommar komplement till publiceringen. Den Social Registrera dig är starkt elitistiska, innehållande listor för personer som anses vara medlemmar i "normala samhället. "

Publikationen har själv en mycket distinkt svart och rött utseende som har kopierats i många kapar och recensioner. Den överdimensionerade enda volym sociala Registrera dig är inbunden i svart, med präglad röd typ på framsidan. Skalet finns också en rad omisskännlig röda ränder.

sociala Registrera dig sociala registret, inklusive hur människor väljs, är mycket begränsad. Media förfrågningar vanligtvis ignoreras, även om folk som tror att de bör ingå uppmanas att kontakta sociala registret Association. Registret uppdateras via ett nätverk av observatörer och en rådgivande kommitté, som utgör del av stora förändringar i det stora samhället i deras områden.

Registret omfattar en rad amerikanska städer som New York, Boston och San Francisco. Integration är vanligen ett tecken på tillhörighet i rika samhället. Många av de personer som anges i sociala Registrera dig är ättlingar till tidigare medlemmar. Medlemskap är ett kraftfullt nätverk verktyg bland den amerikanska eliten, och fungerar som ett slags överklass "Who's Who. " En post i sociala Registrera dig innehåller namn och hemvist i den medlemsstat, tillsammans med sin klubb och medlemskap samhället och akademisk historia. Dessutom viktiga händelser i livet såsom födslar, dödsfall och äktenskap registreras i sociala registret. Ryktet visar att skilsmässa är som skäl för uteslutning från framtida volymer. När de uppnår 13 års ålder kan barn tas upp under deras föräldrar . I maj sociala Registrera dig publicerar söliga hemvist, som tillhandahåller uppdaterad information sommar adress inklusive listor av jakter och deras platser. Den förhalar hemvist uppdaterar även uppgifter som kan ha ändrats sedan den förra november.

Dessutom publicerar sociala Registrera sociala registret Observer, en publikation om medlemmar i registret. Den publiceras vartannat år, och innehåller uppdaterad information om medlemmarna i sociala registret. Ledamöter i sociala Registrera dig kan prenumerera på alla dessa publikationer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.