Vad är Automatic Doors?

dörrautomatik har dörrar som öppnas automatiskt när de kontaktas av någon, snarare än att behöva öppnas manuellt med ett dörrhandtag eller bar. Förutom att öppnas automatiskt, kan vissa automatiska dörrar även aktiveras genom att trycka på en knapp som gör att dörrarna ska öppnas. Dessa dörrar används ofta i kommersiella och industriella inställningar, och de kan vara mycket användbart i en mängd olika miljöer.

modeller för automatiska dörrar varierar. Vissa slide öppet, medan andra består av paneler som luckan när folk gå till eller från, och andra sväng in eller ut som konventionella dörrar. Dörrarna är utrustade med en rörelsesensor som kan upptäcka människor när de synsätt och känsligheten av sensorn kan anpassas efter behov. Om en knapp kan användas för att aktivera dörrar, är det oftast låg på marken så att den kan nås av rullstolsbundna, och det är stort och tydligt markerade. Dessa dörrar behöver elektricitet för att fungera, med el som driver motorn som öppnar dörrarna. Många automatiska dörrar har en manuell upphävning så att i händelse av strömavbrott eller ett mekaniskt problem, kan dörrarna fortfarande öppnas. Dörrarna är också utformat för att vara känsliga för hinder i dörröppningen, så att de inte kommer att stänga på någon eller något som råkar vara mitt i vägen för dörrarna. Dessa säkerhetsåtgärder se till att automatiska dörrar är säkra i olika situationer. för personer i rullstol och andra funktionshindrade personer, automatiska dörrar är en enorm välsignelse, eftersom konventionella dörrar kan vara mycket svåra att arbeta med. Det kan vara omöjligt att öppna en konventionell dörrar när du sitter i rullstol eller navigera med kryckor, till exempel, och för personer med funktionshinder i deras händer och armar, kan konventionella dörrar presentera ett verkligt hinder. Automatiska dörrar säkerställa funktionshindrades tillgång till offentliga lokaler.

på sjukhus och vetenskaplig laborationer, kan automatiska dörrar användas för att säkra ett område genom att se till att dörrarna är stängda vid alla gånger, samtidigt som risken för korskontaminering eftersom människor inte behöver hantera dörrarna passera dem. Operationssalar, akutavdelningar och andra medicinska inrättningar har ofta automatiska dörrar av denna anledning. Automatiska dörrar kan också vara användbart i lager och andra anläggningar där människor ofta har händerna fulla, bidrar till säkerhet och effektivitet genom att underlätta för människor att ta sig runt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.