Vad är en kondoleans brev?

En kondoleans brev är en bit korrespondens till någon att framföra kondoleanser till döden. Kondoleans bokstäver är klassiskt skickas till leda sörjande, men de kan också skickas till släkt och vänner till den avlidne. En kondoleans bokstav skiljer sig från en kondoleans kort i längden, med kondoleans bokstäver är mer detaljerade och personliga.

Folk brukar sända kondoleanser bokstäver när de har en djup personlig anknytning till den avlidne eller de sörjande. Kondoleans bokstäver nog att inkludera ett uttryck för kondoleanser, följt av en diskussion om liv och verksamhet till de avlidna, och många människor innehålla kortfattade minnen eller vinjetter om den avlidne som avser att illustrera den rikedom eller hans eller hennes liv. Normalt kondoleans brev förmedlar en djup uppskattning för personlighet och liv i den döde, tillsammans med erbjudanden om stöd till de sörjande. Vid slutet av brevet, ett ytterligare uttryck för kondoleanser och support ingår.

Vanligtvis en kondoleans brev är skrivet inom två veckor efter ett dödsfall. Det är skrivet på formella och enkel kontorsmaterial, och skriven för hand, snarare än som skrivs. Maskinskrivna brev och e-post är vanligtvis ogillat av etikett experter, på grund av det opersonliga för att skriva. Den kondoleans brevet är också anpassade till den avlidne, med särskilda hänvisningar till hans eller hennes religiösa tro, tro, personlighet och liv.

Mourners uppskattar kondoleans bokstäver, även om de inte alltid kan svara på dem. Många hålla kondoleans bokstäver som minnen, och de speciellt njuta brev som innehåller personliga berättelser eller information om den avlidne. Hänvisningar till hur den avlidne påverkat livet för brevskrivare är också vanligare i en kondoleans brev, som ett sätt att låta de sörjande vet att livet för den avlidne hade värde, och att den avlidne haft en inverkan på någons liv .

En kondoleans brev är helt enkelt ett sätt att ge kondoleanser, men det är ofta ett mycket värdefullt sätt att utöka medkänsla och kärlek till sörjande, eftersom den kan hållas och dyrbara, till skillnad från ett besök eller en gåva av blommor. Inneslutningar av fotografier och minnessaker som hör till den avlidne kan även anpassa en tröst brev, och ge något för de sörjande till referens när man tänker på den avlidne. Förutom att skicka en kondoleans brev, människor som bor nära de sörjande kan också delta i begravningen eller besök hemma hos de sörjande att betala en personlig kondoleans samtal.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.