Vad är en Radio Flyer Wagon?

Radio Flyer ® Wagon är ikoniska fordon för Radio Flyer ® bolag. Det finns faktiskt många olika typer av Radio Flyer ® vagn i världen, även om en mest kända personer är # 18 Classic Red Wagon.

Grundaren av Radio Flyer ® Wagon företag, Antonio pasin, föddes i Venedig. Vid 16 han drömde om att starta ett nytt liv i Amerika. Hans familj hjälpte betala för sin resa, och snart han bodde i Chicago. Han var en Woodworker av handel, men hade svårt att hitta arbete på detta område. Så småningom, efter arbetstagaren ströjobb räddade han upp tillräckligt med pengar för att köpa sin egen utrustning och började göra trä vagnar i sin källare.

Strax därefter bildade han ett företag att göra och distribuera sina vagnar, som han kallade Liberty Coaster Company. 1930 han bytte företaget namn till Radio Stål-och produktionsteknik. Ordet Radio valdes eftersom pasin tyckte den var den känsla av förundran framtiden erbjuds. Hans första stål vagn han döpte Radio Flyer ® Wagon att representera tanken på flykt, liksom.

Under 1940-talet, med USA i krig, stoppade Radio Flyer ® Wagon företag gör vagnar. Istället fokuserar de sina krafter på att stödja kriget insats genom att göra sin röda välkända Blitz Cans, som var fem liter burkar avsedda att bära vatten och bränsle till trupperna. I slutet av kriget, men hoppade Radio Flyer ® Wagon höger tillbaka in American life, med företaget rampning sin reklam och produktion.

Under 1950 har en Radio Flyer ® Wagon var nästan en förutsättning för att ett barn i Amerika. Landet var reveling i sin nya ekonomiska styrka och Radio Flyer ® vagn var en symbol för barn på ungefär samma sätt en ny Chrysler och Ford var för vuxna. The Radio Flyer ® Wagon också förgrenade under 1950 från sin traditionella träbåtar och Red Steel motiv till olika färger och teman. Kanske två av de mest berömda Radio Flyer ® vagnar från denna period var Davy Crockett vagnen som var en ljusbrun inspirerad av Disney's Davy Crockett, och den blå Mouseketeer vagnen.

Idag fortsätter Radio Flyer ® Wagon företaget att producera sin ikoniska # 18 Classic Red Wagon, som den nu har gjort i mer än sjuttio år. Företaget tillverkar också en rad andra produkter. Dessa omfattar andra stilar i vagnen, som All-Terrain Vagnar, i både trä och stål, vagnar helt i plast, vagnar med skärmtak byggdes för att skydda från solen, och det strömlinjeformade # 93B Ranger Wagon. Företaget tillverkar också cyklar och trehjulingar för barn, skotrar, lekfordon formad som flygplan och varelser, och lilla modeller av Radio Flyer ® vagn för att sätta växter i, eller bara leker med på skrivbordet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.