Vad är vissa namn på Grandmothers?

Det finns många namn för farmödrar, som kan glädja farmödrar som inte vill ha en gammal standby gillar Gram, mormor eller farmor. Några unga mormor helst inte vill bli påminda om farförälder status och andra precis som ett namn som låter lite annorlunda eller uttrycker den kultur där de togs upp. Morföräldrar kan ha en idé att tänka på vad de vill bli kallade, men barnbarn kan ibland förhindra detta. En olämplig uttalet av en mormor namn tidigt, kan hamna namnet alla barnbarnen välja senare.

Några vanliga namn för mormödrar innehålla saker som nana, nonnie, Grammy, mamaw och stora mamma. Detta är bara början dock. Vissa människor använder namn för mormödrar som uttryck för kulturell eller rasistiska rötter. Nonna är italienska för mormor, och kan ändras till Nonnie eller Nanny. Belle bara används ibland på franska för mormor, men oftare det äpplen till mödrar-in-law eller stepmothers. Men få lite mormödrar kallas Bellmary eller Bellmarie som en variant eller grande mere, som är vanligare. Likaså Bella, som är italienska för vackra, får väl passa unga eller unga i sinnet mormor. Oma används i holländska för mormor och spansktalande kulturer använder Abuela för mormor.

Om ett namn baserat på ett visst språk kommer inte att göra, det finns andra namn för farmödrar som kan. Du kan låta barnbarn ringa dig med ditt förnamn, kanske med mormor framför den. Joan skulle bli mormor Joan. Omväxlande, vissa människor bifoga sitt efternamn till mormor, och Mrs Smith kan bli farmor Smith. Speciellt när barnen har två uppsättningar av far-och morföräldrar kan det hjälpa om de har olika namn på dem. Det är bara en startpunkt och du kan skapa egentligen inget namn för mormödrar som du väljer. Du hittar en mängd inspiration på Internet. Farmor kan lätt Greema, Gran, Mima, Big Mamma, Second Mamma, Birdie, eller Foxy. Ibland barn skänka den mest speciella namn för mormödrar. Föreställ dig ett barn som försöker uttala mormor och komma med alla möjliga varianter av detta ord. Greatma, Germa, mamma, Rema, Atma, är alla exempel, och ibland verkligen få kreativ. De kan blanda ditt namn och mormor tillsammans, så att mormor Joan blir Great Joan eller MaJoan istället.

Även om du kan bestämma namnen för mormor att du vill barnbarn att använda, inte lämna ut den lyckliga olyckor som barn kan uppfinna. Det är ofta så att barnen kommit med namn som är underbart unika och innebär ingen annan i världen får ta del av namnet din grandkid uppfunnit. Naturligtvis kan vissa namn på mormödrar inte att smickrande, då du kan uppmuntra barn att ringa med det namn du väljer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.