Vad är några idéer för en cirkus Party?

Föräldrar kan planera en cirkus fest för ett barn utan att spendera en hel del pengar. Barn älskar att gå på cirkus och gillar att titta på vilda djur, clowner och andra cirkusartister spänning publiken med sina djärva bedrifter. Replikerar något av spänningen i cirkusen genom att planera en cirkus part som gör att barnen låtsas att de spenderar dagen under den stora toppen.

Först en förälder bör planera inbjudningar till festen. En idé är att välja ett format cirkustält. Föräldrar kan använda vitt tjockt papper och sätt en enkel tält ritning.

Skapa ett tält med klaffar som öppnas för att avslöja relevant part. Till exempel, se till att inkludera dag, tid och plats för cirkus part så att gästerna ska komma i tid. Be barnen att klä ut sig till clowner och andra cirkusartister.

Dekorationer till en cirkus som kan ingå festliga ballonger hängande från taket och dekorerar väggarna. Ett annat bra val är att dekorera rummet med uppstoppade djur featuring lejon, tigrar, elefanter, hästar och andra typiska cirkusdjur. Banners Visar clown ansikten eller andra motiv cirkus är andra dekorerar alternativ.

Circus partyspel är lätta att hitta och roligt för barn i alla åldrar. Möjliga spel innehåller en Pin-the-näsa-on-the-clown spel eller en böna påse toss. Replikerar några av cirkusföreställningar genom att utforma säkra alternativ.

Ta till exempel en trä planka och måla en ljus färg. Plankan kan tjäna som en balansgång-promenad spel. Barnen kan gå över plankan när de testar sina balansering färdigheter. Ett enkelt rep som vilar på golvet är ett alternativ till att skaffa barn gå över trä planka. Hitta en CD som funktioner barnens cirkus musik så att den part gästerna ska känna som om de uppträder på cirkus.

Konsthantverk för en cirkus part kan vara något så enkelt som att färga en clown mall eller gör en clown hatt från konstruktion papper. Föräldrar kan ge barnen med Animal Crackers och ge dem möjlighet att limma cookies på papper. Barnen kan rita en cirkus bild utnyttja den Animal Crackers.

Om cirkusen part budgeten tillåter, hyra en clown för att uppträda på festen. En clown kan göra trollkonster, göra ballong djur, jonglera, och utföra andra komiska rutiner. Om föräldern inte vill spendera pengar att anställa en professionell clown, hon kan hitta en clown kostym på en kostym hyra affär och bära kostym som hon interagerar med gästerna. Ingen fest är komplett utan mat. Prova enkel cirkus-tema snacks såsom popcorn, varm korv, Animal Crackers, och sockervadd. Sockervadd ibland hittas i dagligvaruhandeln i små plast badkar.

Mer ambitiösa part throwers kan hyra en maskin sockervadd för festliga tillfällen. Servera barnen en cirkus-tema kaka eller små cupcakes. Släcka barnens törst, förse dem med läsk eller juice.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.