Vad är alternativa High Schools?

Alternativa gymnasier är privata institut för gymnasieutbildning, och är generellt sett mer flexibla och progressiva än de traditionella offentliga skolor. Dessa gymnasier är vanligen avsedda för elever med särskilda behov, oavsett om den studerande har utvecklingsstörningar eller beteendeproblem. För många studenter som inte har kunnat lyckas i ett traditionellt high school miljö, andra gymnasier kan erbjuda den bästa lösningen på deras problem.

Några andra gymnasieskolor finns i traditionella skolan strukturer, även om de flesta är mycket små . Många är i byggnader har använts för andra ändamål, t. ex. en kyrka. Andra alternativa gymnasier är internatskolor, och kan vara belägna i avlägsna och landsbygd. Vissa program syftar till att införa en resa element tillsammans med akademiska studier och inkluderar camping och expeditioner vildmark.

Alternativ gymnasiet kan vara bra lösningar för elever som behöver mer personlig uppmärksamhet från lärare än i en vanlig skolmiljö , särskilt elever med inlärningssvårigheter. Läraren till eleven förhållandet i allmänhet är ganska hög-vanligen omkring 5 eller 6 studenter till varje lärare. I sådana program, studenterna kan ofta ha större bidrag till vad de lär sig om, så att deras studier är inriktade på deras intressen. På något annat gymnasieskolor, finns det dock en risk att kursen arbetet är alltför lätt, och att studenterna kommer att falla långt efter sina motsvarigheter på traditionella gymnasieskolor.

Alternativa gymnasieskolor kan också vara bra för kreativa studenter som behöver fler butiker för personligt uttryck än de som finns på traditionella skolor. På många andra gymnasieskolor är eleverna behandlas med respekt, lika med deras lärare. De ges möjlighet att säga sin mening, och aktivt engagerar sig i sin omgivning. Beroende på skolan, får andra högskolor kunna erbjuda en underbar, progressiv atmosfär för sina studenter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.