Ska jag anlita en barnflicka?

Även föräldrar idag har många alternativ när det gäller barnomsorg, vissa ändå välja att anställa en barnflicka. Det finns många fördelar med att anställa en barnflicka, men det är ett dyrt alternativ, och föräldrar bör ta tid på att bestämma huruvida en barnflicka är bäst för deras situation. Nedan finns några saker man bör tänka på innan du väljer att anställa en barnflicka.

Nannies kan ge en personlig omsorg för ditt barn som inte finns på en dag vårdmiljö. The Nanny uppmärksamhet kommer inte att delas mellan många barn och dina barn kommer att kunna utveckla ett nära känslomässigt band med sin barnflicka. Barnskötare fortsätter ofta att ha en relation med familjer de har arbetat länge efter anställningen. Du kanske vill anställa en barnflicka om du är orolig för ditt barn att klara din återgång till arbetet. En nanny, kommer ditt barn att kunna stanna kvar i sitt eget hem under övergången. Denna situation kan vara mycket mindre stressande än dagvård för både barnet och föräldrarna. Genom beslutet att anställa en barnflicka, bör du också fundera på hur mycket och hur tidigt du vill att ditt barn att umgås med andra barn. Även om barnomsorg i ditt eget hem ger ökad komfort och säkerhet, kommer ditt barn har inte så mycket ett tillfälle att träffa och spela med andra i hennes ålder som hon skulle på ett daghem anläggning. Om du önskar hyra en barnflicka, den största nackdelen är kostnaden. Barnflickor är den dyraste barnomsorg alternativet. Om du har flera barn eller du kan dela nanny tjänster med en annan familj, kan kostnaderna bli mycket rimlig.

Förutom bekostnad, kom ihåg att Du kommer att vara i ett formellt anställningsförhållande med en barnflicka. För att anställa en barnflicka lagligt, måste du skaffa federal och delstatlig antal arbetsgivare identifiera, kontrollera att barnflickan du väljer rätt till arbete, upprätta ett lönesystem, betala din barnflicka socialförsäkringssystem skatter, och hålla koll på skatteavdrag och försäkring. Anställa en barnsköterska är mycket mer komplicerat än att bara betala ett daghem eller förskola, men kommer bekvämligheten med i hemmet och ta hand om ditt barn förmodligen att kompensera för det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.