Vilket namn bör jag en båt?

Många människor, efter att äntligen få båten av sina drömmar, undrar om vilka namn till UTBASUNERA på sin båt. Välja en båt namn är viktigt eftersom ägaren blir förknippas med namnet. Namn en båt något som passar din personlighet liksom storleken och designen av båten. Stöd ges också humoristisk eller smart båt namn samt meningsfulla namn som när folk ännu en båt efter en nära anhörig.

Många namnge sina båtar efter en kvinna trots vidskepelse att båtarna aldrig bör uppkallad efter en kvinna eller otur till sjöss kommer att segra. Fortfarande många båtar med namn som Victoria eller Emily Anne är uppkallad efter en fru eller dotter. Vissa personer med mer än en dotter kan kombinera namn som Danielle och Rebecca för att få Danica eller ens Rebelle . Vidskepelse innehar även att båten namn inte borde ha 13 bokstäver och en gång vid namn, bör namnet på en båt aldrig ändras.

Naturligtvis är båtar anses kvinnliga och är alltid kallas hon . Vissa människor, kanske för att undvika att gammal vidskepelse om att namnge en båt efter en kvinna, ännu en båt efter ett husdjur. Eller kanske du kan använda en mans namn och lägga till en feminin slutar som en i till Fred för att få namnet, Fredi . Andra namn idéer innehålla något av en favorit tv-show, teckning, film eller sång.

humoristisk och smarta namn för båtar brukar vara mycket populär. Många av dessa använder ordlekar som havet i Sea You Later och knut i namnet knut på Office . Eller de kan hänvisa till en skilsmässouppgörelse t. ex. i ett namn som Hon fick inte här! Några lustiga namn hänvisa till den enorma kostnaden för att få en fin båt som visas i namn som Costa Fortune .

Dop ceremonier är brukligt när du ännu en båt. Medan krossa en flaska champagne över skrovet syns i filmer, hälla champagne över skrovet istället rekommenderas. Du kan bjuda in familj och vänner och har ränder för tillfället. Hålla ett tal till båten förklara sitt namn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.