Vad är Frame Machines?

Också känd som ram straighteners eller rack ram, ram maskiner är stora delar av utrustning vanligare i garage eller affärer som specialiserat sig på Karossers reparation. Frame maskiner används för att reparera skador på fordon ramar, som oftast inträffar när ett fordon har varit i en kollision av något slag. Rost kan också orsaka ram skador. Den standardmått för frame maskiner är 15, 18, 20 och 24 fot (eller cirka 4,6, 5,5, 6,1 och 7,3 meter). Vissa frame maskin företag erbjuder diverse andra storlekar. Andra företag kommer att bygga anpassade frame maskiner till exakta specifikationer, för att följa utrymme eller arkitektoniska begränsningar.

Frame maskiner kommer också i en mängd olika utföranden. Vissa är särskilt utformade för unibody ramar, eller enskilda bildrutor enhet, där kroppen och ramen är en bit. Andra används för kroppen över ramar, där kroppen är en separat del-eller bitar-fäst ramen. Det finns också ram maskiner som kan anpassas för användning med antingen kropp stil. Rektangulär ram maskinkonstruktioner sägs utnyttja rymden mer effektivt än rundad design.

Drivbänkar maskiner, men stark nog att dra deformerade ramar tillbaka till sin rätta form, är mer kompakta i storlek och väger mindre än andra konstruktioner. Eftersom de är lättare att flytta, de har förmåga att användas utanför anläggningen och inte bara i garaget. Drivbänkar maskiner är bra val för affärer som också tillhandahåller vrakbärgare tjänst, som grundläggande reparationer kan även göras på en parkeringsplats. Drivbänkar maskiner är också ett bra alternativ för racing team att använda vid kapplöpningsbanan.

Vissa frame maskiner levereras komplett med ram mätinstrument eller syftar till att skapa sådana anordningar som tillbehör. Att mäta är viktigt för korrekt reparation, och några av dessa enheter kan mäta flera olika punkter på fordonet på samma gång. Spara tid är viktigt Karossers reparation, både vinstdrivande och nöjda kunder, eftersom de flesta människor vill ha sina bilar så fort som möjligt. Utan noggranna mätningar, reparationer kommer inte att vara exakt, och detta kommer att märkas på det sätt fordonet handtag. I vissa fall kommer det också visuellt märkbar.

Några andra frame maskin tillbehör är speciellt verktyg uppsättningar, styrelser verktyg och delar brickor. Det finns också tak avdragare, verktyg arkivering, hydrauliska kit, kedjor, och dra klämmor. Det finns andra stilar i klämmor för att säkra fordonet när arbetet utförs, liksom många andra tillbehör för att göra Karossers arbeta snabbare, enklare och säkrare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.