Vad är Brake Hästkraft?

Brake hästkrafter (hk) är den mängd arbete som genereras av en motor utan hänsyn till någon av de olika extra komponenter som kan bromsa den faktiska hastigheten på motorn. Ibland kallad ren hästkrafter, broms hästkrafter mäts inom motorns utgående axel. Beroende på konfigurationen av motorn, är den punkt på utgående axel som är i fokus för mätningen motordynamometer.

Hänvisningen till denna typ av hästkrafter mätning som broms hästkrafter har sitt ursprung i bromssystem som används på några av de första bilar i det tidiga nittonhundratalet. I många fall var utrustade bilar med en hand broms som skulle sakta framåt projektionen av fordonet. Samma handbromsen användes också i tillverkningsprocessen för att mäta hur mycket vridmoment som skapas inom motor och se till att produktionen var inom acceptabla gränser.

I själva beräkningen av broms hästkrafter, är det nödvändigt att beakta det totala arbetsbörda av elmotorn. Det innebär utan beaktande av eventuella dräneras på arbetet eller makt som beror på fungerande vattenpump, generator, eller växellådan som arbetar tillsammans med motorn på fordonet. Mängden arbete förlust som uppstår på grund av inverkan av olika remmar och remskivor är också läggas tillbaka i grundbelopp, vilket gör det möjligt att fastställa den verkliga mängden ren hästkrafter som genereras av motorn.

Förstå bromsen hästkrafter i en motor är en förutsättning för att produktionen är stark nog att driva både motorn och eventuella extra komponenter. Genom att mäta broms hästkrafter, är det möjligt att avgöra hur mycket arbete som måste produceras för att göra det möjligt för motorn att fungera vid maximal effektivitet med kärnverksamhet. Samtidigt, beräkna en ordentlig broms hästkrafter som kommer att leverera en tillräcklig mängd ström för alla gratis enheter finns under huven kommer att se att många av de engångskostnader Tillgänglig på fordon som anses som standard funktioner kommer att fungera ordentligt. Som ett tredje fördel, hjälper mätning broms hästkrafter också tillverkare att tillverka motorer som uppfyller alla gällande säkerhetsföreskrifter för motortyper inom en viss klassificering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.