Vad är Badrum Design Software?

Badrum design mjukvara kan användaren skapa en tredimensionell, eller 3-D, utformning av ett badrum för att se hur det kan fungera i verkligheten. Hon kan kontrollera storleken på rummet och möbler, lägga till färger eller texturer och tillbehör plats i rummet beroende på hur avancerad programvaran. Olika personer kan använda programvaran för olika saker, från arkitektonisk layouter till inredning komponenter. Badrum design mjukvara varierar från enkla till komplexa och varje version har sina egna unika egenskaper skräddarsys för en specifik användning.

En inredningsarkitekt skulle använda programvara badrum design för att skapa en 3-D layout badrummet hon var utsmyckning, inklusive toalett, badkar, handfat och alla andra möbler i rummet. Hon skulle investera i badrummet design mjukvara som låter henne byta vägg färg och mönster tillsammans med stil och tema i rummet. Hon skulle också experimentera med belysning för att se vilka delar av rummet är för mörkt och kommer att kräva nya belysning som ska installeras.

Å andra sidan skulle en arkitekt använder programvara badrum design för att avgöra hur en ombyggnad eller byggprojektet för badrum bör verkställas. Han skulle skapa en planritning i badrummet för att fastställa var befintliga väggar eller att lägga till nya väggar. Därifrån skulle han lägga ut möbler och räkna ut den bästa lösningen för att tillgodose ägarens behov och samtidigt uppfylla säkerhetsföreskrifter.

Basic programvara används för att skapa en allmän layout och ändra några färger runt. Denna programvara är för husägare att undersöka olika färger och layout utan att gå in alltför mycket detaljer. Dyrare och komplex mjukvara kommer med en rad olika färger och möbler för att lägga till. Den har också extra alternativ som låter för avancerade 3-D modellering och ge användaren mer kontroll över storleken och placeringen av möbler och väggarna själva.

De som arbetar med kunder kan skapa både en 3-D modell av den ideala badrum layout och en overhead tanke på planlösning. Detta inte bara visar vad rummet kommer att se ut, men den visar mått och mätningar för att kontrollera att det är möjligt att bygga rum i enlighet med inredningsarkitekten eller arkitektens specifikationer. Det är också användbart för en husägare som vill skapa en modell för att visa arkitekten remodeling hennes badrum. Detta eliminerar all osäkerhet om vad ägaren vill.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.