Vilka är de olika Web Design Services?

Huruvida en person är intresserad av att anställa någon för att designa en hemsida eller vill erbjuda webbdesign tjänster till kunder är det viktigt att veta att det finns fler som går in webbplatser än bara text och grafik. Även om det finns gratis web design tjänster tillgängliga på nätet som kan hjälpa till att utforma en webbplats med en mall, extra webbdesign tjänster såsom Flash ™, animering och e-handel funktionalitet kräver vanligen kompetensen hos en professionell webbdesigner. Dessa tilläggsfunktioner kallas ibland för "finesser" för en webbplats, och förbättra dess övergripande utseendet och känslan.

En av de mest grundläggande komponenterna utformningen av en webbplats är de knappar som hjälper användarna att navigera på webbplatsen. Webbdesigners kan skapa dessa knappar för att likna verkliga tredimensionella knappar som finns på en telefon. Knapparna fungerar som en text länk skulle genom att användaren till en ny sida, men också förbättra en webbplats estetiskt och ger ett mer high-tech look. En Flash ™ introduktion är en annan populär webbdesign tjänster, presentera webbplatsens besökare med en kort bit animerat innehåll. Flash introduktioner ibland även ljud och fungera som korta presentationer som satte tonen i webbplatser, låter användare vet vad de kan förvänta sig av sökarens webb-upplevelse.

E-handel funktionalitet är en av de viktigaste tjänsterna webbdesign för säljaren platser och kan variera från grundläggande möjligheter onlinebutiker till mer användarvänliga och integrerade ändamål. Ett av de enklaste sätten att integrera e-handel i webbdesign är att upprätta ett PayPal ™ länk där man kan betala för artiklar direkt via webbplatsen. Andra vanliga e-handeln funktioner inkluderar "kundvagnar" som tillåter användare att se de föremål som de har valt och de totala kostnaderna innan till kassan, där deras transaktionen bearbetas. För de flesta säljare, översätter ett högt fungerande e-handel avsnitt som erbjuder en mängd olika betalningsmetoder till en ökad försäljning. Till exempel webbdesign som tillåter användare att visa enskilda objekt från olika vinklar och i olika färger förhöjer shoppingupplevelsen. En annan viktig webbdesign funktion för en shopping avsnitt är en rullgardinsmeny som tillåter användare att bläddra punkter efter vissa kategorier, till exempel objekt i en viss avdelning, prisnivå eller färg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.