Hur väljer jag det bästa bärbara mikrofon?

Välja det bästa bärbara mikrofonen kan vara ett lätt beslut genom att först överväga ett par saker. Eftersom det finns många storlekar och stilar tillgängliga som kan uppnå olika resultat som den lämpligaste laptop mikrofon normalt beror på hur den ansluter till den bärbara datorn, avsedd användning, och ljudet uppspelning kvalitet som önskas. Huruvida laptop mikrofonen kommer att användas enbart för online-kommunikation, eller för musik, spel, och röstinspelning är en viktig faktor att beakta. Att veta några tekniska aspekter av den bärbara datorn Mikrofonen bör bidra till att göra den avgörande processen varit enklare.

Även om vissa bärbara datorer kan ha en inbyggd mikrofon, en fristående laptop mikrofon normalt ger högre ljudkvalitet uppspelning. Det finns många alternativ, inklusive headset stil mikrofoner, fristående mikrofoner, fickformat mikrofoner, och en rad andra stilar för att passa specifika behov. Ett headset mikrofon kan vara ett bra val för online talkommunikation för röstigenkänning programvara, eller att spela in sång spår med mindre bakgrundsljud störningar. Stationära och bärbara laptop mikrofoner kan användas för att spela in ett enda musikinstrument, en grupp av musiker, eller till och med en livekonsert. Mest kompakta mikrofoner ansluta normalt via den bärbara datorns mikrofon hamn, och får ett perfekt val för online kommunikation via röstchatt, om inte en inbyggd mikrofon som ska användas.

Om den bärbara datorn mikrofonen skall användas för talar över Internet eller används tillsammans med röst-erkännande programvara ljudkvaliteten kanske inte mycket av en fråga. För dem som vill spela musik, röst eller instrument med en bärbar dator mikrofon, kommer det att vara mycket viktigare att hitta en som erbjuder high-fidelity ljud uppspelning. Även om många mikrofon varumärken kan göra anspråk på att erbjuda högkvalitativ ljudåtergivning kommer få troligen motsvarat förväntningarna, vilket gör det svårt för vissa konsumenter att urskilja från varandra i fråga om kvalitet. Att veta vilken typ av ljudkvalitet kan förvänta sig en viss mikrofon, bör man vara bekant med vissa tekniska aspekter.

Att kunna ett fåtal mikrofon-relaterade termer som UNI-och omni-directional, frekvensomfång, och brusreducering, kommer att bidra till en klok investering. En enkelriktad mikrofon spelar in ljud som avges från en viss riktning, medan en rundstrålande mikrofon kommer att plocka upp ljud från nästan alla håll. Frekvensomfång hänvisar till det intervall av höga och låga toner en särskild mikrofon som kan ta emot, och uttrycks i hertz (Hz). Den Hz rating av mikrofonen kommer att avgöra hur enhetlig inspelningen uppspelning hörs, och de olika toner som kommer att plockas upp. Mikrofoner som erbjuder buller sagts upp kommer att bidra till att minska storleken på bakgrunden eller omgivande ljud som fångas upp när de används, och kan vara ett lämpligt val för musik eller röst inspelning i bullriga miljöer, och en bra mikrofon för yrkes-eller studiomusiker .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.