Hur kan jag förbereda mig att köpa en dator?

När du förbereder att köpa en dator, inte får dras i av alla klockor och visselpipor. En ur lådan dator kan blank och snygg, men vad som finns i ärendet är viktigare. Låt inte elegant utseende fresta dig att köpa sämre kvalitet eller betala mer för komponenter som kan vara föråldrad så snart du öppnar lådan.

En annan fråga att beakta när du förbereder dig för att köpa en dator är försäljare än de vanligaste märkena. De senare är ofta populärt på grund av namnet erkännande. Även inköp av dem är enkel, deras priser är konkurrenskraftiga, och de brukar slänga in några trevliga programvara för att få din uppmärksamhet. Det behöver inte betyda att du får top of the line produkter eller den senaste tekniken rakt igenom. Gör din hemläxa som du förbereder dig för att köpa en dator för att se till att det låter som en del verkligen är ett bra värde.

åtminstone, kommer du vill ha ett anständigt grafikkort i stället för aktier eller ombord grafik . Många program dra nytta av ett grafikkort, och datorn kommer att köras snabbare och smidigare när grafiken inte konkurrerar om resurser. Nvidia erbjuder kvalitet kort, men det finns andra goda också, så det lönar sig forskning dina alternativ som du förbereder dig för att köpa en dator.

Software är också ett stort beaktande när du förbereder dig för att köpa en dator. Inte överutnyttjas för paket som innehåller saker du inte behöver eller vill ha. Ännu viktigare, om den dator som du funderar påstår sig komma med ett operativsystem, se till att betyder att det kommer med en komplett version och inkluderar CD, papper registrering, och en manual. Inte nöja sig med en förinstallerad version som kommer med endast en ny startdiskett.

Bortsett från operativsystemet, till en av de viktigaste bitarna av mjukvara titta på när du förbereder dig för att köpa en datorn är ett bra antivirusprogram. Du bör köpa den senaste versionen från ett välkänt företag och uppdatera det direkt. Du kan också söka ett bra spyware borttagare, men du kan hitta några bra versioner på nätet som du kan ladda ner gratis. Lavasoft Ad Aware är bra, och det är gratis för personligt bruk.

Bestäm i förväg vilka funktioner du verkligen vill ha när du förbereder dig för att köpa en dator. Ett exempel är ute efter ett system som erbjuder Universal Serial Bus (USB) portar på framsidan. Även om du inte ser behöver när du förbereder att köpa en dator, hittar du förmodligen många användningsområden för hamnar senare. Det är mycket lättare att komma åt dem framifrån än att manövrera för att ansluta något på baksidan.

Ovanstående tips bör vara till hjälp när du förbereder dig för att köpa en dator, men göra så mycket forskning som möjligt se till att du får ett kvalitetssystem som passar dina behov.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.