Vilka är de olika typerna av Laptop ärmar?

En laptop är en väska utformad för att hålla en bärbar dator i en tunn, form kramar stil. Dessa ärenden är normalt konstruerade för visuell överklaga och är ganska billig, jämfört med andra bärbara fall. Det finns fyra olika typer av bärbara ärmar tillgängliga: gummerade, läder, syntetiska tyg och vinyl. Alla dessa modeller har olika styrkor och svagheter.

Laptop fodral är utformade för att passa väl runt den bärbara datorn. När du tittar att köpa en, kontrollera storleken på din laptop och göra eller märke. Varje laptop ärm har en kompatibel modell som tydligt visar vilka modeller som passar ordentligt.

Gummibehandlade laptop fodral är utformade för att ge en vattenavvisande lager av skydd för din laptop. De är inte vattentäta, eftersom de oftast har ett blixtlås öppning. Kontrollera sömmar på ärmen noggrant för slitage, luckor i sömmen eller tecken på att dra. Dessa modeller kommer vanligen med en sex månaders garanti.

Skinn laptop ärmar är något dyrare, mellan $ 35 och $ 74 amerikanska dollar (USD). Dessa modeller är starkare, av hög kvalitet läder, och ge en högre grad av dämpning och stöd. Se till att insidan av hylsan har tyg foder och skydd runt dragkedjan för att undvika skador på din bärbara slut.

Syntetiska ärmar tyg laptop är de mest dekorativa. De finns i många olika färger, stilar och mönster. Kvaliteten på utförande på dessa typer av ärmar är inte särskilt hög, eftersom de är konstruerade för framträdanden och inte långvarig användning. Denna typ av hylsa varierar i pris från $ 10 till $ 20 USD.

Vinyl ärmar är också konstruerade för en kort tids användning, men ge skydd mot damm och smuts. De ger också ytterligare stötdämpande, i händelse av en mindre nedgång eller effekt. Många vinyl ärmar gör att användaren kan anpassa dem med sina egna konstverk eller konstruktioner. De är mycket populära bland grafiker och tonåringar.

När man väljer en laptop, tänk på din planerade användning, kvaliteten på din bärbara dator och kostnaden att reparera alla skador på den. Den mest känsliga del av någon bärbar dator är skärmen. Kontrollera att skärmen är skyddat från fukt, damm och smuts för att förbättra livslängden på din dator. Förlänga livslängden på ärmen med att rengöra den regelbundet. Följ anvisningarna vid rengöring och underhåll ärmen. Torka bort eventuellt spill och smuts snabbt för att undvika fläckar och skador.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.