Vad bör jag veta om släktforskning webbplatser?

Fler och fler människor blir intresserade av att lära om sin släkthistoria. Till skillnad från tidigare, familjer är mycket längre från varandra, vilket leder sina medlemmar att förlora kontakten. Tack vare tekniska framsteg, är man nu möjlighet att lära sig mer om sin släkthistoria online på släktforskning webbplatser.

Forskar släktforskning webbplatser är mycket enkelt. Börja med att söka efter din familj information med hjälp av ditt för-och efternamn. Om du är gift, använd din flicknamn. Om du inte kan hitta någon information med hjälp av ditt namn, prova dina föräldrars namn. Om din familj förlorat kontakten flera generationer innan kan du behöva söka upp information från dina förfäder namn.

Släktforskning webbplatser är också lättare att skapa än de flesta inser. Kunskaper i HTML eller FTP är inte nödvändigt att skapa en webbsida där du kan dela din släkthistoria. Innan du skapar din webbplats måste du forskning din släkthistoria, som du kan göra genom förhör familjemedlemmar och forska ditt efternamn på ancestry. com eller liknande webbplatser.

Det finns flera webbplatser som erbjuder gratis webbhotell där du kan skapa en webbsida för att dela din online familjen information. Dessa webbplatser har ett utrymme att skriva din blogg och ladda upp dina bilder. När du gör din släktforskning webbplatser på dessa gratis webbhotell servrar, måste du skapa ett användarnamn och lösenord och fylla i registreringsformuläret online. Härifrån kan du välja om du vill skapa en webbsida i form av en blogg eller ett fotoalbum online.

Efter att fylla i registreringsinformationen kan du välja bakgrunden utseende för släktforskning webbplatser. Välj din färg, stil och layout. Om du vill kan lägga till länkar till favoritwebbplatser.

Släktforskning webbplatser har bloggar om din släkthistoria, den senaste tidens händelser, och de senaste tillskotten i familjen. De webbhotell servrar erbjuder tutorials om hur man gör dessa saker. Här kan du också kan lägga till bilder och ett släktträd. Skanna dina gamla bilder som fördes vidare från far-och morföräldrar eller mostrar och farbröder att lägga till dem på webbplatsen.

Det finns flera webbplatser som är särskilt avsedda att konstruera släktträd. Dessa tjänster erbjuds mot en avgift, men gör processen enklare för de som vill en mall att arbeta med. Dessa webbplatser inkluderar, men är inte begränsade till, tribalpages. com, familytreemaker. com och geni. com. Du kan göra din webbsida tillgänglig för allmänheten, eller för privatlivet skäl, bara för att de personer som du bjuder in.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.