Hur väljer jag det bästa Open Source Hämta?

Du kan hitta de bästa öppen källkod ladda ner genom att besöka olika freeware webbplatser och bläddrar igenom de alternativ som de har tillgängliga. I många fall kan du ta reda på vad nuvarande eller tidigare användare av programvaran tycker om sina erfarenheter på samma webbplats. Om du har fler frågor om ett särskilt program, eller vill veta vilken typ av öppen källkod hämtar du kan behöva för att slutföra en viss uppgift kan du vanligtvis kontakt med skaparna av ett visst program eller den webbansvariga för programvara webbplats.

Den typ av öppen källkod hämta dig att bestämma kommer i huvudsak att bestämmas av vad du behöver för att utföra. Det finns många typer av program att välja mellan, så om du har en särskild uppgift att fylla i, oddsen är goda att det är ett program för att hjälpa. Du kan börja din sökning på nätet genom att söka efter exakt den typen av data du behöver. Till exempel söker efter "öppen källkod webbdesign programvara. "

När du har flera alternativ att välja bland, bläddra igenom dem och hitta en med de funktioner du behöver. Till exempel, om du letar efter en öppen källkod nedladdning att använda i utformningen av en ny webbplats, kommer du söka efter särskilda egenskaper baserat på din kompetens. Om du precis har börjat som designer, ett program mer skräddarsydda för nybörjare är sannolikt ett bättre val än ett tänkt för branschfolk. När du hittar något som verkar ha allt du behöver kan du ladda ner programmet och ge det ett försök, eller så kan du kolla gärna in hemsidan för mer information.

Ofta, varje öppen källkod ladda ner kommer att få användare kommentarer som gör att du kan läsa vad andra tyckte om programmet. Tänk på att eftersom många öppen källkod nedladdningar är gratis, kan de klassificeringssystem är att jämföra fria program till betald sådana. Du kan också finna en öppen källkod nedladdning som du kan köpa, och detta ger dig fler alternativ i fråga om kvalitet och funktioner.

Om du försöker använda ditt öppen källkod ladda ner och upptäcka det är inte vad du söker, är det relativt enkelt att avinstallera programmet och hitta ett annat alternativ. Du kan överväga att be vänner och kollegor om mjukvara de använder, eller något gratis alternativ som de kan känna till. På så sätt kan du också få ett förstahands hänsyn till hur väl programmen fungerar innan du laddar ner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.