Hur kan jag få det bästa Broadband Service?

bästa bredband definieras av de faktorer som är viktigast för dig. Om pengar är inget objekt, den bästa planen kan vara det snabbaste plan. Om pengar är det primära målet, det bästa bredband kan vara det billigaste tjänsten. Om bekvämlighet definierar det bästa, är det förmodligen enklast att ringa ditt företag kabel-TV, eller kanske kundtjänst är ditt nummer en oro, vilket gör ditt val av Internet Service Provider (ISP) den viktigaste faktorn i valet av bästa bredbandsleverantör. Det är troligt att det kommer att bli en kombination av dessa faktorer som i olika grad som kommer att definiera den bästa bredband för dig, så låt oss ta dem en i taget.

Snabbaste : Om du har ett behov av snabbhet och plånboken är villig att titta bort, se upp för fiberoptiska bredbandsnät. Medan endast tillgänglig i utvalda områden, fiberoptisk kabel som ersätter linjerna koppar telefon och kan packa en whollop när det gäller bandbredd. Denna kabel kan leverera TV, digitala telefon och Internet med gott om plats över. I februari 202c en leverantör erbjuder hastigheter på upp till 50 megabit per sekund (Mbps) för ca $ 140 amerikanska dollar (USD) per månad. Om din plånbok bara tänkte tillbaka på ditt sätt, anser botten nivå planer för 10 Mbit /s för omkring $ 45 USD per månad.

Kabel-TV skulle vara det näst bästa bredband val, om hastigheten är ditt behov. Kabel klarar överföringshastigheter på upp till 30 Mbit /s, även om de flesta kabel planer plats tak på bandbredd för att rymma fler kunder till sänkta hastigheter på 3-20 Mbps. Hög lokal belastning (många lokala invånare surfar på en gång), kan också bromsa tjänst om tilldelade bandbredd rinner iväg.

En top-tier DSL plan kan våt din vissla i hastigheter upp till 6 Mbit /s, men tänk på att fråga om du bor nära den lokala DSL-router eller Digital Subscriber Line Access Multiplexer (DSLAM). Ju närmare din fysiska adress till DSLAM, att ju närmare din hastighet kommer att vara till början gränsen för planen.

I Japan, Sydkorea och andra områden, andra generationen Mycket hög bitrate Digital Subscriber Line (VDSL2) sätter fiberoptiska på skam i hastigheter upp till 100 Mbps över kopparledningar. Tyvärr kommer du att bli hårt pressade att hitta VDSL2 i USA.

Billigaste : DSL planer inledande hastigheter till överkomliga priser, vilket gör ditt bästa bredband valet när budgeten är den viktigaste frågan. DSL-leverantörer erbjuder planer med hastigheter upp till 768 kilobit per sekund (kbps) för omkring $ 14 USD per månad på de flesta områden. Uppringd fungerar på mindre än 54 kbit /s, att även de långsammaste DSL planen många gånger snabbare för din kryssning nöje.

Lättast : Om du inte har tid att handla en leverantör och vill bara tillgång till Internet samtidigt som de investerar minst tid, kontakta din lokala leverantör kabel-TV. De kommer att ge tillgång till Internet via kabel-linjer, antingen direkt eller genom att prenumerera dig till en tredje part som tillhandahåller bredbandstjänster för dem.

Många anser kabel Internet är den bästa bredband valet eftersom den är snabbare än DSL, även om det finns någon cross-over i hastighet och planer. Kabeln kan teoretiskt ta emot upp till 30 Mbit /s, men är oftast täckta av leverantören i hastigheter mellan 3-20 Mbps. Kabel Internet kostar ca $ 45 USD per månad eller mer.

Bästa Kundtjänst : Det kan vara så att du är ny till bredband och du vill att komforten av att veta att du kan vara gick genom processen, om det behövs, utan huvudvärk av långa telefon köer och automatiserade menyer att få dig någonstans långsamt. I många fall en lokal eller mindre DSL företaget kommer att tillhandahålla kundtjänst för att stora nationella konglomerat, telekombolag eller företag kabel.

Sök efter en lista med DSL-leverantörer i ditt område, kontakta sedan en blivande leverantör genom att ringa kundservicen numret som finns på Internetleverantörerna webbplats. Du ska inte behöva navigera genom mer än en meny för att nå en verklig person, och vänta bör vara rimliga med tanke på den tid på dygnet. Fråga representant om företagets kundtjänst och sedan följa upp med en lite forskning på nätet för att se hur de är betygsatt av nuvarande kunder.

Webbplatser som DSL Rapporter har en mängd information om tjänsteleverantörer och leverantörer avgift beroende på respons. Observera dock att människor som är nöjda med ett företag sällan lämna synpunkter jämfört med missnöjda kunder som tenderar att vara mer motiverad jämförelsevis. Inget företag kan behaga alla, men du borde få en idé, tillsammans med dina telefonsamtal, vilket företag som skulle vara det bästa bredbandsleverantör för dig.

Oavsett om prioriteringar, om du använder USENET nyhetsgrupper, kontrollera att leverantören erbjuder en nyhetsfeed eller kommer du bli tvungen att få en utomstående tjänst. Antalet e-postadresser som erbjuds kan också vara viktig om du kommer att dela plan med familjemedlemmar. Att ge ditt eget modem kan också spara en liten månadsavgift, förutsatt att du är bekväm att konfigurera ADSL-eller kabelmodem för att ansluta till tjänsten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.